Damer

Årets første Dameturnering kunne endelig gjennomføres!

Turneringsansvarlig Elisabeth melder følgende:
I strålende vær var vi 31 damer som var klare for årets første Dameturnering tirsdag 1 juni. Alle var klare for å komme i gang, og det var veldig hyggelig å kunne ønske hele fem nye spillere velkommen til Damegruppen på Grini. Det lover godt for framtiden!

 
Det ble spilt mye bra golf denne kvelden! Det var 13 startende i A-klassen som spilte Slagspill netto (alle hull må hulles ut). Dagens vinner ble Grete Cecilie Danielsen (-3), med Liv Bjørg Dyreng på 2. plass (-2) og Hanne Svagård på 3. plass (-1).
B-klassen spilte Stableford med 18 spillere påmeldt. Dagens vinner, som var med på Dameturnering for første gang, var Maria Neerland: (20 p) Hun er nyfrelst golfer, trener og spiller så mye hun kan og er nyinnmeldt i Grini GK. Og jammen ble ikke også andre plassen også vunnet av ny spiller i damegruppen: Ingse Eckhoff (19 p). Kathrine Nielsen kom på 3.plass (18 p). 
  • Det ble også satt to Birdier : Kathrine Nielsen slo til på hull 6, og Camilla Schlyter på hull 1.
    Camilla, birdie premie venter på deg, den kan du få utdelt neste gang du er med.
Gratulerer alle sammen!

Turneringen ble gjennomført i henhold til gjeldende smittevernregler fra myndighetene. Premieutdelingen ble gjennomført ute på terrassen, hvor vi har anledning til å være maks 30 personer når det ikke er faste, tilviste plasser. Vi var under 30 personer, da noen hadde reist før premieutdelingen.
 
Neste Dameturnering er 8. juni, vårens 18-hullsturnering for begge klasser. Klasse A spiller slagspill netto. Klasse B spiller Stableford.
Pr i dag, torsdag 3. juni, er det 24 spillere påmeldt, vi håper at flere blir med. Påmeldingsfristen er søndag 6. juni kl 18:00.
 
Håper alle nyter sommerværet som vi har nå, så sees vi om ikke lenge.
 
Med vennlig hilsen,
for Damekomiteen
Elisabeth Engum Hool