Damer

En liten oppsummering av sesongen hittil

I år kom vi litt senere i gang enn vi pleier. Litt uvant for oss, da Grini GK pleier å være tidligst ute med å åpne banen for sesongen i vårt område. Men, så har det skjedd ting både inne i klubbhuset (pusset opp og laget dame og herre toalett inne) og på treningsområdene!

Første dameturnering gikk av stabelen 24. mai hvor vi spilte Texas Scramble. Det å spille på lag er alltid hyggelig. Det er uformelt og morsomt, og det er en fin måte å rekruttere nye medlemmer inn i damegruppen.

Spillformen de neste tirsdagsturneringene, har variert mellom netto slaggolf, slagspill netto og stableford. Hittil har vi vært rundt 20 spillere hver gang.


Helgen 10/11/12. juni gikk Grini Golfcafe Mini Tour av stabelen. Her ble det arrangert tre 9-hulls runder over tre dager. Vi var ti spillere som deltok fra damegruppen og alle var enige om at dette ble en artig turneringshelg. 

Vi avsluttet vårsemesteret 28. juni med å stå som arrangør av Naboturneringen. Dette er en 18-hullsturnering hvor vi spiller mot våre kvinnelige klubbkollegaer i Bærum GK, Oslo GK og Haga GK. Ansvaret for denne turneringen går på rundgang og i år var det altså vår tur. Vi Grini damer gjorde det veldig bra i denne turnering, gikk av med seieren i A, B og C klassen. Neste år er det Oslo GK som inviterer.

Nå er det sommerferie for de fleste av oss. Tirsdag 2. august starter vi opp med dameturnering hvor vi spiller Fourball/Bestball, som er en par turnering.

Alle turneringene er nå satt opp i Golfbox, så det er bare å melde seg på. Dame turneringer 2022.


Vi har plass til flere og ønsker nye spillere hjertelig velkommen!

Kunne du tenke deg å være med? Eller kjenner du noen som kan være aktuell og som kvier seg litt? Ta kontakt med oss. Vi ønsker å bidra til at det første møte skal være en positiv opplevelse og kan ta hensyn til spesielle ønsker når vi setter sammen flightene.

Vi ønsker dere alle en riktig god sommer.