Herrer

Herregruppen 2021

Vi i Herrekomitéen ønsker alle herrer i Grini Golfklubb velkommen til golfsesongen 2021.

Det vil som tidligere år bli arrangert Srixon herreturneringer 2021 for alle herrer (også junior og seniorspillere) i klubben. Vi håper dere allerede nå setter av onsdagene gjennom vår-, sommer- og høst- sesongen og blir med på herreturneringene.

Vi fortsetter suksessen fra i fjor med å arrangere 18 hulls turneringer som vil telle i sammenlagt både for Order of Merits vår og høst.

Sesongen 2021 vil det bli arrangert totalt 5 stk. 18 hulls turneringer som en del av årets sesong.

Vi vil også i 2021 arrangerer en MiniTour fredag, lørdag og søndag 4-5-6 juni.
Det blir 9 hull hver dag, og starttidene blir litt uvanlige for å unngå å «stjele» aktuell tid fra andre spillere.

Under mini touren vil det kun bli spilt en klasse.
Det vil gitt OoM poeng for de ti beste hver dag, i tillegg til sammenlagt. Premieutdelinger finner sted etter turneringsslutt søndag formiddag. Legg disse dagene inn i planene, slik at dere kan kjempe om viktige OoM poeng.

Vi vil i år ha felles klasse for Closest to pin, mens Longest Drive blir i hver klasse, men på samme hull.

For sesongen 2021 vil vi arrangere kun en vinner av Order of Merits som går over hele sesongen.
  • De 8 beste rundene teller i sammendraget. (Redudert fra 12 pga. få turneringer i vår).
  • Det blir nytt poengsystem hvor de 25 beste hver turnering får OoM poeng.
  • Ved sesongslutt premieres de 10 beste på OoM listen.
  • Vinneren her blir belønnet med en inngravert premie som "Årets herrespiller 2021".

Nye klasser.
På bakgrunn av resultatet av spørreundersøkelsen har vi valgt å opprette tre klasser i år:
  • Klasse A         +8.0 - 14.0
  • Klasse B         14.1 - 19.0
  • Klasse C         19.1 - 36.0

Det vil være mulighet for å bli flyttet opp og ned mellom de to klassene gjennom sesongen. Order of Merits poengene vil bli fordelt etter en sammenlagt tabell for hver turnering.

Det vil det bli premiering for hver enkeltturnering. Det vil bli premier for første til 3 plass i hver klasse.
Disse premieringene kommer i tillegg til de vanlige Order of Merits poeng.

Startavgiften vil være på kr. 100,-. For denne sesongen vil kun Vipps være gyldig betalingsmåte.

På grunn av Corona tiltakene vi vil kreve at påmelding er forhåndsbetalt minst 24 timer før turneringen. Dette blir sjekket av kasserer kvelden før turneringen, og de som ikke har betalt da, blir slettet fra startlisten.

Turneringsform for de forskjellige Onsdagsturneringene vil for 2021 sesongen bestå av Netto slag, brutto slag og lagturnering.

Matchplay
Det vil også bli arrangert en Matchplay turnering for herregruppen. Vi håper at så mange som mulig også blir med på denne prestisje turneringen. Vi har valgt å fortsette med å spille gruppespill over 9 hull i de innledende rundene.

Vi øker dog til maksimalt 40 spillere i innledende runder. Det vil bli satt opp 8 grupper av 5 spillere.

Vi ønsker alle sammen lykke til med forberedelsene til en innholdsrik golfsesong.