Golf Academy

Informasjon - Veien til Golf (kl. 16:00 - 21:00)

Dato:tirsdag 4. august 2020 - kl. 1600
Sted:Grini GK
Start påmelding:21. juli 2020
Slutt påmelding:tirsdag 4. august 2020 kl. 16.00   (passert)

Beskrivelse

Golfforbundet har gjort det enklere å begynne med golf. Det er i dag ingen teoretiske eller praktiske ferdighetsprøver som du må bestå. Kravet som stilles i dag er kun at du har gjennomført kurs. Det vil si at alle som gjennomfører dette kurset vil bli godkjent og få utlevert diplom for gjennomført VTG-kurs hos Grini Golfklubb.

Kurset er nå komprimert til å kun vare 5 timer, og med 8 deltagere pluss kursleder. Under følger litt praktisk informasjon rundt kurset og forberedelser før du ankommer.

Kostnad for kurset og justering av medlemskategori
For å spille golf i Norge, må du være medlem i en klubb. Vi har gjort det så enkelt vi kan, ved å tilby dette kurset gratis!
Ved påmeldingen til kurset forplikter du deg derimot å melde deg inn i Grini Golfklubb for sesongen 2020. Dette kan du enten gjøre HER før kurset eller så er du nødt for å fylle ut skjema etter endt kurs i klubbhuset.  Vår rimeligst medlemskategori er Prøvemedlemskap, som koster kroner 1.550,-.
Som prøvemedlem betaler du kroner 270,- (voksen) eller 150,- (0 - 19 år) pr runde når du ønsker å spille. Du har tilgang til gratis nybegynnertrening  en gang i uken, fadderrunde med et etablert medlem og selvfølgelig tilgang til treningsområdet og alle våre andre fasiliteter.
Prøvemedlem går automatisk over til Greenfeemedlemskap neste år om ikke annet er avtalt.

Så med en gang kurset er gjennomført, er du altså blitt en golfspiller, med medlemskap i Grini Golfklubb og kan spille hvor du vil smiley

Oppmøte
Møt opp ca. 15 minutter før kurset starter i klubblokalet (Proshop og Café). Du bli tatt godt hånd om derifra.

Klesstil
Kle deg etter været, men kom som det passer deg best. Kurset vil foregå ute.
Du trenger ikke sportsklær, men siden man kommer til å svinge kroppen en del, kan det være behagelig med litt løse klær, samt joggesko eller lignende.

Teori
Før selve kurset, skal du ha gjennomført en teoretisk del. Golfforbundet har utviklet et e-læringskurset for oss og alle andre klubber i Norge.
Følg linken https://www.golfforbundet.no/spiller/spille-golf/veien-til-golf/ og gjennomfør e-læringskurset som er satt opp.
Skulle det være noen som helst problemer, er det bare å ta kontakt med oss i Grini eller Norges Golfforbund (kontaktinformasjon står på siden til linken).

E-læringskurset tar ca. 1 time.

Er det noen som helst andre spørsmål, er det bare å ta kontakt med oss på telefon 67 16 70 80 eller mail: post@grinigolfklubb.no

Velkommen til kurs!

OBS!
Avmelding senest 48 timer før kurset - om ikke oppmøte  blir kursavgiften på kroner 1.550,- fakturert.
Vi trenger minimum 4 personer for å holde kurset, deltakere vil bli kontaktet via den registrerte e-posten senest dagen før dersom vi må avbestille eller gjøre individuelle tilpasninger.