Blogg

Protip - Banespill & Konkurranse

Dine rutiner ved en vanlig selskapsrunde og konkurranse burde være like (for deg) uansett nivå og erfaring. Du må finne ut hva som fungerer ved å prøve deg frem, men det er lurt å forberede seg likt til enhver runde. Jeg har skrevet ned noen forslag som er lurt å holde seg til for å få flere gode opplevelser og for at du trener opp gode vaner før og under runden.

1. Forberedelser og gode vaner. Varm opp med noen baller på rangen og test hastigheten på greenen. Når du skaper gode vaner før du slår ut vil du føle deg trygg på første tee og green.
2. Slå slagene du er trygg på og vær tålmodig. Når de dårlige slagene kommer er det viktig at du stoler på deg selv og holder deg til dine rutiner. Helt greit å være usikker, men husk å alltid ta et tydelig valg og stol på gjennomføringen.
3. Spill smart. Spill ballen til det størst området fra tee og spill med den ballflukten du har (du kan trene etter runden) Når det gjelder slag inn til greenen må du være oppmerksom på at mange flagg settes for å lokke deg til å slå mot kantene der det er rough eller hindre. Spill mot midten av greenen slik at du har bedre feilmargin.
4. Skru på knappen! Mange prøver å holde konsentrasjonen hele tiden, men det er umulig. Fokuser på slaget når du starter forberedelsene. Etter slaget burde du tømme hodet og starte prosessen på nytt ved neste slag.

Nyt tiden på banen og ha det gøy!

Håper dette hjelper.

Coach

Til bloggens forside

1 kommentar
Lillemor R Korsell
fredag 23. august 2019 kl. 20.40
Hei Jørn,
Tusen takk for nyttige råd og tips, som jeg vil ta med
meg videre??

I all vennlighet, fint om du retter opp et par skrivefeil
i pkt 2 nest siste linje:
...... men husk og alltid .... (ikke å alltid)
I pkt 3 første linje: Spill ballen fra det største området... ( ikke størst området)

En glad golfhilsen fra meg??
Lillemor??????????

Din kommentar:

• (Frivillig, vises ikke)
  • Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.