Damer

Matchplay damer 2019

Matchplay er et morsomt spilleformat der man spiller mot en motstander, og hvor det gjelder å vinne flere hull enn motstanderen. Så i matchplay noteres ikke poeng, men hvem som vant hullet, hull for hull. Vinneren er da den som har vunnet flest hull. Følgelig er det da også slik at om den ene spilleren har vunnet flere hull enn det er hull igjen å spille, er matchen over. Da noteres resultatet med antall hull vunnet+antall hull igjen. Ex noteres 3&2: det betyr at A leder med tre hull med 2 hull igjen å spille= A har vunnet matchen. Paret kan selvsagt fullføre runden, men matchen er over. Er det likt etter 9 hull, spilles det Sudden Death fra hull 1 til en av de to har vunnet ett hull. Eventuelle tilleggsslag tilkommer på nytt. Vinneren har ansvar for å skrive opp resultatet på damenes matchplay-oversikt på tavlen på turneringskontoret. 

STATUS FOR ÅRETS MATCHPLAY PER 14. JULI (se også oppdatert bilde): Totalt 12 deltakere.
* Runde 1,
med 8 deltakere, er ferdigspilt. Etter den runden gikk fire spillere videre: Ann-Marie Kjos, Trine Grønn, Inger Edvinsen og Grete Cecilie Danielsen.
*
I kvartfinalen møter de fire nye spillere som ikke deltok i runde 1:  Lise Norgren, Liv Bjørg Dyreng, Anne Christine Ingebretsen og Sidsel Line Nyquist Langmyhr.
Tre kvartfinaler er ferdigspilt:
Liv vant en overlegen seier mot Trine (6&4), Lise måtte jobbe til siste hull for å slå Ann-Marie (1&0), det samme måtte Inger for å slå Anne-Christine (1&0). Matchen mellom Grete og Sidsel Line blir spilt i august.
* SEMIFINALER I JULI-AUGUST:
-
Liv Dyreng mot Lise Norgren
- Inger Edvinsen mot vinner av kvartfinalen mellom Grete og Sidsel Line

Følg med, følg med -  finalen nærmer seg!