Damer

Spilleglad golfpresident på besøk tirsdag 28. august

Flott oppslutning og godt vær da vi gjennomførte parturneringen Texas Scramble tirsdag 28. august: 34 påmeldte, inklusive Norges første kvinnelige golfpresident, Marit Wiig! 
Som golfpresident ønsker hun god kontakt med klubbene for å få innspill til arbeidet på nasjonalt nivå. Særlig til hva som kan styrke rekrutteringen til den flotte sporten vår, og spesielt blant jenter og kvinner. Per idag utgjør kvinner snaue 25% av golfforbundets medlemmer. Så etter å ha støtt på Grini-damer på turneringer både her og der de siste årene, inviterte Marit seg selv til Grini GK denne tirsdagen. Her hadde hun først et møte med daglig leder, og så spilte hun en  god runde i par med Inger Wiig, og det holdt til en fin 3. plass. 

Det var tett i toppen, bare 1 slag skilte mellom de fem første plassene på resultatlisten!
Vinnere ble Kirsti Braathen og Tina Qvale med 34 slag (-1),
2. plass gikk til Sidsel Line Nyquist Langmyhr og Mette Winther med 35 slag,
3. plass gikk til Inger Wiig og Marit Wiig
Hele resultatlisten ser du her.

Etter turneringen arrangerte Marit en uhøytidelig Quiz for deltakerne. Her ble vi testet i regler som gjelder i år, og noe av det nye som gjelder fra 2019. Hun hadde også lagt inn spørsmål om litt ymse golfkuriosa: Visste du f.eks at det står skrevet at man kan bruke  loddtrekning for å bestemme hvem som skal spille først når man ligger like langt fra hullet?  Eller hvor mange groper det er i en standard golfball??  

Husk å melde dere på artige klubbturneringer i høst: 
SEPTEMBERSøndag9. Greenkeepers Revenge Golfbox
Lørdag22. Mixed Double Golfbox
Søndag30. Flaggturneringen Golfbox

Og velkommen neste tirsdag! Da spiller vi slagspill - nettoslag (ditt spillehandicap trekkes fra din bruttoscore)
Hilsen Trine