Golf Academy

Medlemstrening

KORONA: Gjelder fra 15.04
Medlemstreningen i grupper er desverre utsatt frem til det er mulighet til trening i større grupper. Vi oppfordrer alle som hadde ønske om å være med på treningen til å ta individuelle protimer frem.

Treningen  starter uke 19 og består av 8 treninger (55 min) gjennom sesongen og er åpen for alle voksne medlemmer og prøvemedlemmer av Grini GK. Påmelding finner du nederst på siden (damer og herrer trener sammen i alle gruppene)

Vi vil dekke det viktigste innen teknikk og treningsmetoder for sving, nærspill og putting for at du skal få mest mulig utbytte av egentrening og blir motivert til å trene mer. Treningene er spredt utover sesongen for at du skal få mulighet til å trene på øvelsene og få erfaring på banen mellom treningene.
Det vil være forskjellig tema hver uke og vil dekke alle deler av spill et du trenger for å trene og spille bedre.

Kun 1.800,- for 8 treninger (55 min)

Treningen gjennomføres følgende uker:
19 - 21 - 23 - 25 - 31 - 33 - 35 - 37

18.00 U27 - Trene for å komme under hcp 27
19.00 U18 - Trene for å komme under hcp 18

13.00 Senior

17.00 U54 - Trene for å komme under hcp 54

Temaoversikt (væravhengig)
1. Svingteknikk
2. Nærspill (Chip, Pitch & Bunker)
3. Putting
4. Svingteknikk