Golf Academy

Gratis trening for deg som er ny innen golfsporten

NYBEGYNNERTRENING

Dette er et tilbud for deg som er ny innen golfsporten (hcp 54) og nettopp blitt medlem i Grini Golfklubb, samt føler behovet for litt ekstra og  jevnlig trening .

Det blir ukentlig treninger med instruktørerer (Trener 1) hver mandag kl. 19:00 - 20:00 (se under). Grunnet dagens situasjon, så tar vi påmelding for å kunne delta. Vi har satt 10 personer til å starte med, men vil justere hvis mulig.

Hver uke vil vi ha fokus på ulike delere av spillet og vi tar i bruk både driving range, puttinggreen og pitchingområdet. Ut fra hvor mange som møter opp, så fordeler vi oss litt på anlegget ut fra hva som passer best. Treningene er altså i all hovedsakelig tilrettelagt for de som er nye og føler de trenger et ekstra push for å føle seg trygge nok til å begi seg ut på hovedbanen for spill.Golf er ingen enkel idrett og skal man få glede ut av sporten er det viktig at man også til en viss grad mestrer deler av spillet. Treningen er lagt opp til å være enkle og at man lærer det grunnleggende.

Vi har et stort fokus på det sosiale og er også en arena hvor man kan treffe andre nybegynnere i klubben!

Alle treningene er gratis og vi håper at så mange som mulig (innen dagens restriksjoner) har lyst til å delta.

Påmelding legges ut uken før, og "første mann til mølla"-prinsippet er gjeldene.

Trening for sesongen 2021 er nå avsluttet.

Velkommen til trening!

Ingen funnet.