Grini Junior Team

Trenerteam Juniorer

Vi i Grini Golfklubb har et bredt utvalg av trenere for å imøtekomme våre aktive juniorer.

Vi har alt fra PGA profesjonelle instruktører med erfaring som spillere på topp internasjonalt nivå, trenere som er i gang med trenerløypen igjennom NGF/PGA for å bli Pro, trenere som i løpet av vinteren går på College i USA, samt egne juniorer som i år skal begynne på Trener 1 utdanningen sin.

Alle tilsammen med mange års erfaring som golftrenere, golfspillere og er meget kompetente, for ikke å snakke om hyggelige wink

Knut Schiager

PGA Golf Professional

E-post: Proshop@Grinigolfklubb.no
Tlf: 908 56 501
"Knut er en tidligere proffspiller og en av landets mest erfarne trenere. Han spilte på landslaget i perioden 1995 - 2001 og har i etterkant tatt PGA utdanning og jobbet som trener i mer enn 20 år.
Knut har, sammen med Fredrik de Sousa, ledet trenervirksomheten i Grini Golfklubb siden 2022."

Fredrik de Sousa
PGA Golf Professional

E-post: Proshop@Grinigolfklubb.no
Tlf: 463 20 597
"Fredrik har drevet med golf hele livet og startet selv da han var 4 år gammel. Ha er en tidligere proffspiller som kommer fra Skåne i Sverige. Han utdannet seg som PGA Professional i Sverige og flyttet til Norge i 2014 og jobbet som trener på Bærum GK frem til han kom fast til oss i 2023.
Fredrik har, sammen med Knut Schiager, ledet trenervirksomheten i Grini Golfklubb siden 2022."

Marius Tandberg
Trener 2 (utdanner seg til å bli PGA Pro, gjennomfører Trener 3 i 2024)

E-post: Marius@grinigolfklubb.no
Tlf: 952 66 110
"Marius startet tidlig å satse på golf og har utviklet seg til å bli en meget god spiller. Han flyttet over til USA for å gå på College, men valgte å komme hjem igjen under Corona-pandemien. Han har nå påstartet sin utdanning for å bli PGA Profesjonell og Pro her hjemme, og har jobbet som trener for flere grupper de siste årene.
Marius kommer til å ha et overordnet administrativt ansvar for Grini Junior Team, i tillegg til egne treninsggrupper, samt blir å se i Frontdesk/Proshopen".

Frithjof Rasmussen
Trener 1

"Frithjof har vært klubbens beste spiller siden har aktivt startet å satse på golf for mange år siden. Har har i dag kommet hjem fra college i Texas, og mellom sine studier over dammen, er han aktiv til å trene selv, men også jobber med ansvaret for flere av våre juniorgrupper, samt er å se i Frontdesk/Proshopen".

Linus Lindgaard
Trener 1

"Har drevet med all slags idrett. Vært aktiv langrennsløper, syklist, innebandy og klatring. Startet med golf i en alder av 14 og er en tidligere Grini junior. Gikk på Hvam VGS (Idrett) og har gått 1 år anvendt psykologi på ONH".

Liam Figueirado Kirkevaag
Trener 1

"Liam er født 2005 og har selv vært en aktiv junior over flere år. Han gjennomførte Trener 1 utdanningen sin i 2022 og jobbet hos oss som hjelpetrener på flere kurs og i flere grupper de siste årene.
Han er også å møtes i løpet av sesongen i Frontdesk/Proshopen".

Frida Moholdt
Trener 1

"Frida er 24 år gammel og studerer en bachelor innenfor trenerrollen på høgskolen innlandet. Hun begynte å spille golf våren 2021 og har siden den gang tatt trener 1 kurs og nå holder på med trener 2. I tillegg til å jobbe litt som golftrener, så jobber hun også som alpintrener i Njård alpint."

Emilie Bergh-Jacobsen
Trener 1

"Emilie bor til daglig i USA og går på University of Arkansas at Moticello på sitt 3 år der hun kombinerer sin satsning på golf og studier. Når Emilie er hjemme fra sin lange sommerferie (mai tom august), benytter hun anledningen til å trene og utvikle unge golfere både hos oss på Grini GK og Bærum GK, samt er å se i Frontdesk/Proshopen"

Filip Fylkenes Laugerud