Herrer

Herregruppen 2020

Vi i Herrekomitéen ønsker alle herrer i Grini Golfklubb velkommen til golfsesongen 2020.

Det vil som tidligere år bli arrangert Srixon herreturneringer 2020 for alle herrer (også junior og seniorspillere) i klubben. Vi håper dere allerede nå setter av onsdagene gjennom vår-, sommer- og høst- sesongen og blir med på herreturneringene.

Vi fortsetter suksessen fra i fjor med å arrangere 18 hulls turneringer som vil telle i sammenlagt både for Order of Merits vår og høst.

Sesongen 2020 vil det bli arrangert 2 stk. 18 hulls turneringer som en del av Vår-sesong og 2 stk. 18 hulls turneringer på Høst-sesongen. Det vil også bli avholdt en 18 hulls avslutningsturneringen som i fjor sammen med damene.

Vi vil også i 2020 arrangerer en MiniTour fredag, lørdag og søndag 5-6-7 juni.
Det blir 9 hull hver dag, og starttidene blir litt uvanlige for å unngå å «stjele» aktuell tid fra andre spillere. Det blir dobbelt Order of Merit belønning for tre dager sammenlagt. Legg disse dagene inn i planene, slik at dere kan kjempe om viktige OM poeng.

Vi vil i år alternere på Lengste utslag og Nærmest pinnen som tilleggs konkurranser.
  • Vi kårer Månedens spiller. Endring fra fjorårets sesong er at denne blir basert på Order of Merits poengene slik at flere kan være med.
  • Vi kårer også Årets spiller etter de samme kriteriene som for månedens spiller.
  • Vinneren her blir belønnet med en inngravert premie som "Årets herrespiller 2020".

Nye klasser.
På bakgrunn av resultatet av spørreundersøkelsen har vi valgt å opprette to klasser i år, Super Elite og Elite.

Super Elite klassen vil bestå av spillere med handikap opp til 13.0 og Elite klassen vil bestå av spiller med handikap 13.1 til 36.0.

Det vil være mulighet for å bli flyttet opp og ned mellom de to klassene gjennom sesongen. Order of Merits poengene vil bli fordelt etter en sammenlagt tabell for hver turnering.

Det vil det bli premiering for hver enkeltturnering. Det vil bli premier for første til 3 plass i hver klasse, samtidig som det blir sammenlagtpremiering for vårsesongen samt høstsesongen.
Disse premieringene kommer i tillegg til de vanlige Order of Merits poeng.

Startavgiften vil være på kr. 100,-. For denne sesongen vil kun Vipps være gyldig betalingsmåte.

Turneringsform for de forskjellige Onsdagsturneringene vil for 2020 sesongen kun bestå av Netto slag og brutto slag.

Vi vil i år også foreta en loddtrekning mellom de spillere som deltar under premieutdelingen.

Matchplay
Det vil også bli arrangert en Matchplay turnering for herregruppen. Vi håper at så mange som mulig også blir med på denne prestisje turneringen. Vi har valgt å fortsette med å spille gruppespill over 9 hull i de innledende rundene.

Vi ønsker alle sammen lykke til med forberedelsene til en innholdsrik golfsesong.