Herrer

Herregruppen 2019

Vi i Herrekomitéen ønsker alle herrer i Grini Golfklubb velkommen til golfsesongen 2019.

Det vil som tidligere år bli arrangert Srixon herreturneringer 2019 for alle herrer (også junior og seniorspillere) i klubben. Vi håper dere allerede nå setter av onsdagene gjennom vår-, sommer- og høst- sesongen og blir med på herreturneringene.

Vi fortsetter suksessen fra i fjor med å arrangere 18 hulls turneringer som vil telle i sammenlagt både for Order of Merits vår og høst, samt i Electric.

Sesongen 2019 vil det bli arrangert 2 stk. 18 hulls turneringer som en del av Vår sesongen og 2 stk. 18 hulls turneringer på Høst sesongen. Den siste 18 hulls turneringen blir i år som i fjor sammen med damene.

Nytt for sesongen 2019 er at vi arrangerer en MiniTour fredag, lørdag og søndag 21-22-23 juni.
Det blir 9 hull hver dag, og starttidene blir litt uvanlige for å unngå å «stjele» aktuell tid fra andre spillere. Det blir dobbel Order of Merit belønning for tre dager sammenlagt. Legg disse dagene inn i planene, slik at dere kan kjempe om viktige OM poeng.

Det blir også en del nytt angående premieringen i år.
Vi dropper Lengste utslag i år, men beholder Nærmest pinnen.

• Vi kårer månedens spiller basert på en egen poengskala for de fem beste i hver turnering.
  • Vi kårer også årets spiller etter de samme kriteriene.
  • Vinneren her blir belønnet med en inngravert premie som "Årets herrespiller 2019".
  • Det blir også premie til "Årets birdiekonge1900", altså den som får flest birdier i løpet av årets herreturneringer.

Disse premieringene kommer i tillegg til de vanlige Order of Merits og Eclectic utdelingene.
Det vil det bli premiering for hver enkeltturnering, samtidig som det blir sammenlagtpremiering for vårsesongen samt høstsesongen.

Startavgiften vil være på kr. 100,- (uendret fra 2018).
Turneringsform for de forskjellige Onsdagsturneringene blir en blanding av Stableford, netto slag og brutto slag, så dette skal passe for alle.

Vi vil i år også foreta en loddtrekning mellom de spillere som deltar under premieutdelingen.

Matchplay
Det vil også bli arrangert en Matchplay turnering for herregruppen. Vi håper at så mange som mulig også blir med på denne prestisje turneringen.

Eclectic
Vi vil også i år arrangere denne konkurranse som vil gå gjennom hele sesongen.
Som i fjor blir denne basere på bruttoslag.

Den laveste scoren for hvert enkelt hull på de ulike rundene resulterer til slutt i et samlet scorekort hvor alle hullscorer fra hver enkelt turnering er tatt med.

Vi ønsker alle sammen lykke til med forberedelsene til en innholdsrik golfsesong.