Medlem

Slik kan du støtte klubben når du tipperGrasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller/tipper kan velge ett lag som du ønsker å støtte. Vi oppfordrer deg til å støtte Grini Golfklubb!

Ved spill hos Norsk Tipping (Lotto, Tipping og Joker) vil 5% av innsatsen gå direkte til ditt lag (forhåpentlig Grini Golfklubb). Dette gjelder ikke Extra og Flax. Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tippings Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen.

1. mars 2009 var oppstart for dette, og du kan da registrere klubben du ønsker å støtte hos kommisjonæren. Ta gjerne med en print av denne siden med til kommisjonæren, men alle salgssteder skal vite om dette nå.
Oppgi klubbens organisasjonsnummer til kommisjonæren som er 979 723 393 - Grini Golfklubb.

Dette bidraget vil komme som et meget viktig pluss i klubbkassen. Ditt bidrag vil bl.a. komme godt med til de mange ulike tiltak vi blant annet ønsker å gjøre på banen, som planting av flere trær,drenering, bunkerprosjektet, osv.  Det er allerede satt av budsjettposter til tiiltakene over tid. Kan noe av dette subsidieres ytterligere via "Grasrotandelen" ville dette vært veldig gledelig! Vi håper derfor du vil støtte Grini Golfklubb og velger oss som din Grasrotmottaker! 
Lykke til med tippingen - håper du vinner mye!

Les mer om Grasrotandelen på Norsk Tippings sider. Det er enkelt å registrere ditt bidrag, Du kan gjøre det hos kommisjonæren, på internett eller via mobiltelefon. Les mer her.

Med vennlig hilsen
Grini Golfklubb