Damer

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves

Av: Trine Grønn  |  Publisert: 24. mai 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Kom mai du skjønne, milde.. Slik ble det ikke, og  kombinasjonen av strenge covid-regler og lunefulle værguder har gjort det umulig å starte turneringssesongen på Grini.

Status nå er at Regjeringen fra 27. mai går til trinn 2 i gjenåpningen av Norge, mens Bærum kommune åpnet opp trinn 2 allerede fra lørdag 22.5.  Så tanken var å starte opp tirsdagsturneringene fra 25. mai. Men alt regnet de siste ukene - og det som er meldt helt fram til og med 27.5. -  gjør det vanskelig å få banen spillbar og egnet for turneringsspill. Damekomiteen valgte derfor å avlyse også  den siste av mai-turneringene.

Vi satser nå alt på en varm og tørr juni måned, og ønsker alle velkommen til å melde seg på turneringene den måneden! Dere finner info og påmelding enten direkte i golfbox eller via nettsiden til damegruppen, HER.

ETTERLYSER FLERE DAMER som deltakere 3, 2 eller 1 dag av Grini Golf Cafe Mini Tour, med start fredag 4. juni. Les mer og meld deg på HER. 

OG: Sett av lørdag 26. juni: Da inviterer herre- og damekomiteen til en felles sommerturnering for Grinis damer og herrer. Vi spiller 18 hull netto slag, har shotgun start 09:00 og samles til utendørs premieutdeling og bespisning mm etter turneringen.

OG: Vi håper riktig mange tar seg fri/har fri tirsdag 29. juni, slik at de kan delta på Naboturneringen 2021 på Haga GK, shotgun-start kl 09.30.  Påmelding i golfbox HER. Vi er allerede mange Grini-damer påmeldt, og det er plass til mange flere. Neste år er det vi som er arrangører av denne turneringen igjen. 

Hilsen en evig optimistisk damekomité
Feil størrelse. Burde ikke brukes.