Damer

Høstsesongen i gang for tirsdagsdamene!

Av: Trine Grønn  |  Publisert: 14. august 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Værgudene har ikke vært på tirsdagsdamenes side verken i siste del av juni eller i begynnelsen av august, men 13. august kunne endelig 28 påmeldte fullføre en golfrunde i fint vær. Vi håper på mange flere påmeldte de neste tirsdagene!

Etter å ha måttet avlyse høstens første turnering tirsdag 6. august på grunn av svært dårlig værmelding, var det ekstra hyggelig for damekomiteen å kunne ønske velkommen hele 28 turneringslystne golfere til gjennomføring av en 9-hullsturnering i to klasser med spilleformen slaggolf netto.* 
Pallplassene ble erobret av,
i A-klassen:
1. plass: Grete Cecilie Danielsen, +1 
2. plass: Liv Bjørg Dyreng, +3
3. plass: Brita Holth-Larsen, +3
i B-klassen:
1. plass: Lisbeth Mysen, +1
2. plass: Grethe Brynildsen, +6
3. Ingeborg Krafft Vestel, +7

VI GRATULERER!
Øvrige resultater kan man se her.

Vi vil oppfordre mange flere til å melde seg på disse uhøytidelige tirsdagsturneringene: vi spiller ordentlig golf, det gir god trening både teknisk, fysisk og mentalt (!), og tirsdagsrundene viser oss hva vi med fordel kan trene mer på... Framfor alt er det sosialt og hyggelig: vi heier hverandre fram, og alle er velkommen! 
Påmelding skjer i golfbox, og lenke til påmeldingssidene finner man også i listen over høstens turneringer under menyen Turneringer 2019 under fanen Damer på Grini GKs nettside.

* Slaggolf er en spilleform som ligner på vanlig slagspill netto, men det er satt en øvre grense på hvor mange slag du kan slå på hvert hull. Alle spillere får spille maksimalt fire(4) slag mer enn hullets par, uansett handicapnivå. Har spilleren ikke hullet ut etter å ha brukt disse fire slagene over hullets par, plukkes ballen opp og scoren noteres til hullets par + fem (5). Fra totalsum slag (brutto score) trekkes ditt spillehandicap (SH), 50% for 9 hull, og det gir din slaggolf nettoscore, som bestemmer din plass på resultatlisten.  ex: vinneren i klasse A brukte brutto 49 slag på runden,  SH 13 = 36 slag = +1 i forhold til banens par, 35 på 9 hull.