Damer

Invitasjon til Sverige-tur for damene 24.-26.april 2020

Av: Trine Grønn  |  Publisert: 14. januar 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Solen har snudd, våren nærmer seg - og damekomitéen lokker i år med en spennende golftur litt tidligere og litt lenger sør i Sverige enn tidligere vårturer.

Hei alle glade golfdamer i Grini!
Våren nærmer seg, solen har snudd og vi er på planleggingsstadiet til årets Sverigetur. Den  tar vi litt tidligere og litt lenger syd enn tidligere Sverige-turer for damegruppen:  Siste helgen i april, 24. - 26.4., drar vi til Uddevalla der vi skal spille de flotte golfbanene Lyckorna og Torreby.

Vi har valgt et rimelig hotellalternativ denne gangen, og den golfpakken de byr på er nesten for god til å være sann - men vi har dobbeltsjekket alle opplysninger, så her er pakken:
  • Vi bor på Best Western hotel Carlia, Uddevalla. Her har vi forhåndsreservert  16 enkeltrom og 2 dobbeltrom, altså en tur  med plass til totalt 20 personer.
  • Birdiepaket:  sek 2385,- per person i enkeltrom,  sek  2135,- per person i dobbeltrom
  • I prisen inngår:
    - 2 netter og frokost på Best Western hotel Carlia, Uddevalla + 2 matpakker
    - grillbuffet lørdag kveld
    - 2 greenfee: Lyckorna golfklubb på lørdag, og Torreby golfklubb på søndag.  Begge banene ligger ca. halv time med bil fra Uddevalla, henholdsvis syd og nord for byen.
  • Det kan ikke reserveres parkeringsplass på hotellet men det er godt med plass og den ligger på baksiden av hotellet, koster sek 55,- per natt, som betales på hotellet ved utsjekk.
PÅMELDING: Her er det først til mølla som gjelder - så vil du være med her, så er det bare å ta kontakt med Ann-Mari så snart du kan! Send epost med ditt navn og ditt valg av romtype (enkeltrom eller dobbeltrom) til annmaristrand@online.no

Og: Hvem som gjør hva, når og hvor på fredag 24.4., det er det opp til deltakerne selv å finne ut av: Noen vil sikkert spille en bane også på vei nedover til Uddevalla, mens andre drar strake veien senere på dagen. Dette snakker vi mer om oss imellom senere, når vi ser hvem som blir med. Så møtes alle til slutt utpå kvelden  fredag i baren på hotellet.

Håper riktig mange vil ta en vårtur til Sverige i år!

Hilsen fra Hanne og Ann-Mari