Damer

Invitasjon til tirsdagstreff i kafeen vår gjennom vinteren!

Av: Trine Grønn  |  Publisert: 18. november 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det gode liv på Grini kan vi ta vare på også gjennom vinteren! Ruth og Grethe inviterer til tirsdagstreff i kafeen fra 11. desember og framover.

For å bidra til å holde Grini Golf Café i gang gjennom vinteren, inviterer Ruth og Grethe alle Grini-damer til å bli med på å skape en drop-in møteplass i kafeen på tirsdager fra kl 17 og utover et par timer. 

For noen vil det da passe å spise middag, mens andre heller ønsker seg litt kaffemat. Og alle kan bidra til en god prat mellom golfvenner og andre som kan ha lyst til å være med. Det er hyggelig om noen også tar med seg et håndarbeid. 

Ruth og Grethe vil være på plass i kafeen første gang tirsdag 11. desember.
 

De håper på at  det blir riktig mange som velger å droppe innom på tirsdagene framover, enten det er for en prat og en kjapp kopp kaffe, eller det er rom for å sitte ned og lage litt klubb-stemning :)
 
Vet dere om andre Grinidamer som kunne være interessert i å bli med dere til drop-in i kafeen på tirsdager fra og med 11.12.,  så sjekk at de vet om muligheten og inviter dem med! 

Velkommen til tirsdagsdrop-in fra 11. desember! 
Hilsen Grethe og RuthHusk at Grini golf cafe er et fint sted for en pause etter tur i nærområdet - og Kayse  og hans team vil holde kafeen åpen gjennom hele vinteren fra og med 1. desember. Følg med på nettsiden eller Facebooksiden til Grini Golf Cafe for nyheter fra kafeen om åpningstider, menyer osv