Damer

Om tirsdagsturneringer og invitasjoner til 23. og 30. juni

Av: Trine Grønn  |  Publisert: 3. juni 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Tirsdagsturneringen er fortsatt gledelig fulltegnet, og damene spiller bra! Og nå blir det både sommeravslutning og Naboturnering: les videre

Tirsdag 2. juni stilte 40 damer til start i vår ukentlige turnering i strålende sommervær. Og formkurven er klart stigende for mange: Suveren vinner av klasse A ble Lise Norgren som spilte til -5 netto, med Astri Vårdal Trandum og Kathrine Nielsen på de to neste plassene, begge med solide -2.  Og i klasse B imponerte både vinneren, Delores Guggenheim, og Elisabeth Engum Hool på 2. plass, begge med -4, og Ann-Marie Kjos på 3. plass med -1 .  Hele resultatlisten kan ses HER.

INVITASJON TIL NABOTURNERING
på Bærum golfklubb er kommet: Påmeldingen åpner i golfbox mandag 8. juni kl 10, og først til mølla gjelder: det er satt et tak på 88 spillere. Se informasjon på nettsiden til damegruppen HER.

INVITASJON TIL SOMMERAVSLUTNINGSTURNERING på Grini GK TIRSDAG 23. JUNI:

Dere melder dere på, som vanlig, til en tirsdagsturnering - men denne gangen gjør damekomiteen tirsdagsturneringen også til vår sommeravslutning: Damekomiteen sponser våre trofaste spillere med en middagstallerken til halv pris fra Kayses kafé, (80 kr/per person). For dem som vil ha mat etter turneringen, vil den bli servert som porsjoner etter hvert som dere kommer inn og fram til alle er inne. Etterpå følger premieutdeling og samvær med mulighet for tilbakemeldinger om vårsesongens turneringer mm, før vi tar sommerferie fra tirsdagsturneringene.

VIKTIG: Hvis du vil ha mat når du kommer inn, betaler du deltakeravgift kr 80 + kr 80 for mat, summen 160 kr betales til Trine Grønn, vipps til 91612112.
Om du IKKE ønsker mat når du kommer inn, betaler du kun deltakeravgift for 23.6.,  kr 80 på vipps til 91612112.

VI MÅ HA FORHÅNDSBESTILLING AV MAT - OG DU FÅR VALGET MELLOM TRE RETTER, og det er forhåndsbestemt hvilken rett som er med hhv scampi, kylling eller biff: Dette kan vi ikke mikse rundt på hvis kafeen skal klare å levere mat til så mange innenfor et kort tidsrom
- så gjør et godt valg DER DU MELDER DEG PÅ I GOLFBOX.  Der kommer det opp et spørsmål nederst på siden om du vil ha mat, og du kan da velge mellom følgende tre retter:
1. Nr 6: PAD THAI med scampi
2. Nr 11: PAD..MAPARN med cashewnøtter og kylling
3. Nr 12: GAENG PANANG med biff

ALLEREDE PÅMELDT TURNERINGEN?
Gå inn på din påmelding i golfbox og gjøre følgende: 1. trykk på MELD PÅ; 2. trykk på REDIGER - FORTSETT- REDIGER (en gang til); Da kommer det fram nederst på siden tilbud om å velge mellom de tre rettene.
Vanlig påmeldingsfrist gjelder.

Er det noe som er uklart eller du trenger bistand til, så ta kontakt med Trine Grønn, 91612112.
Velkommen!
Hilsen damekomiteen v/Trine