Grini Junior Team

Besøk fra Luther College spillere på juniortreningen

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 24. januar 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Kunnskapsdeling, trening....og selvfølgelig vafler

Med mål om å skape noen nye transatlantiske golfrelasjoner og vennskap gjennom kunnskapsdeling, trening og vafler, tok Grini Junior Team imot to kjempehyggelige collegegolfere Luther College i Decorah Iowa smiley

Luther College er et privat college som norske emigranter besluttet å etablere i 1857. 24 studenter fra Luther College er for tiden på studietur i Norge for å lære om norsk arkitektur, bærekraft, etiske prinsipper og kultur. To av studentene er meriterte collegegolfere som vi inviterte til juniortreningen.


Coach Knut Schiager tok sporty imot Jay Fjelstul (+2) og Haakon Rustad (0) på en tirsdagstrening på ToppGolf. De to utadvendte og hyggelige amerikanerne tar begge norsk som del av sine bachelorstudier. De innså raskt at det var vanskelig å få med seg alt som ble sagt under treningen. Grinijuniorene fikk derfor brukt sin engelsk en god del. Flere av juniorene fikk snakket litt om Collegegolf, om hvordan de trener, spiller og studerer ved Luther College. Luther har et god lag og er rangert som nummer 26 blant alle NCAA divisjon III skolene fra de 50 statene som utgjør USA.

Noen av Grini gutta inviterte Jay og Haakon til en vennskapsmatch på Fornebu. Frithjof Rasmussen vant denne på 68 slag, ett slag foran Jay. Deretter fulgte Eliert, Haakon, Jesper og Per på resultatlisten.  

Neste gang er det kanskje noen av våre golfere som blir tatt godt imot av Luther College?  wink