Herrer - Gruppen for alle herrespillere fra 20 år og til 99 år.

HERREGRUPPEN HAR HATT SIN AVSLUTNINGSTURNERING FOR VÅRSESONG

Av: Stein S. Hovden  |  Publisert: 16. juli 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Onsdag 8 juli ble siste vårturnering arrangert med 23 deltakere. Dette er ca halvparten av snittet på de andre turneringene vi har hatt denne våren. Mange har trolig startet ferien allerede, så neste år bør vi nok avslutte en uke før.

Det har vært en fantastisk vårsesong, hvor 79 spillere har vært innom turneringene. Dette er klar ny rekord, og gjenspeiler det som skjer i golf Norge for tiden. Mange unge, nye spillere har kommet til, og har hevdet seg på resultat listene.

Foran siste turnering var det spenning om de beste plassene i Order of Merit for våren, og heldigvis var de fleste av de aktuelle på påmeldt til avslutningen. Vinneren var klar på forhånd, ingen kunne ta igjen Eirik, men bak han var det 5 premier til som skulle deles ut.

3 Terje Krogh  73 slag netto

Etter turneringen ble det litt mat på de fleste, og mange premier skulle deles ut denne kvelden.
Først delte vi ut premie til månedens spiller i mai og juni/juli.

I mai var Kevin McFadden best, og juni/juli Eirik Gunther-Ellefsen. Gratulerer til begge!

6 Alf Kåre Andersen 101 poeng

De 5 første vant inngravert premie pluss en fet gavesjekk, mens 6 plass belønnes med gavesjekk.

Vi gratulerer premievinnerne, og takker alle de andre deltakerne i vårens turneringer. 61 spillere har tatt poeng i OoM denne våren, som viser at konkurransen er hard, og at alle har muligheter på en god golfdag!