Herrer

Herregruppene turneringsprogram for 2019 er klar!

Av: Stein Sverre Hovden  |  Publisert: 25. februar 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi har lovet noen nye elementer rundt turneringene, og det blir det. Vi har stort sett hatt samme opplegg hvert år, så tiden var inne for å finne på nye ting.

Siden det har vært overveldende påmelding til årets Sverigetur, har herrekomiteen besluttet at årets første herreturnering blir i Sverige i år. Programmet for turen er at vi spiller Strømstad fredag 3 mai, Lyckorna lørdag 4. mai, og Torreby søndag 5. mai. Alle tre dager teller for en sammenlagt premiering, men siden 4 deltakere bare spiller lørdag og søndag, har vi valgt at herreturneringen er sammenlagt lørdag og søndag. Spilleform alle dager er netto slag, og det er påmeldt 23 spiller til turen, så det blir full Order of Merit belønning.

Nyhet nummer to er at vi arrangerer en MiniTour fredag, lørdag og søndag 21 - 22 - 23 juni. Det blir 9 hull hver dag, og starttidene blir litt uvanlige for å unngå å «stjele» aktuell tid fra andre spillere. Fredag 19.00, lørdag 18.00 og søndag 07.00. Det blir dobbel Order of Merit belønning for tre dager sammenlagt. Legg disse dagene inn i planene, slik at dere kan kjempe om viktige OoM poeng. Vi dropper turnering onsdag 19 juni.

Det blir også en del nytt angående premieringen i år.
Vi dropper "Lengste utslag" i år, men beholder "Nærmest pinnen"

Vi kårer månedens spiller basert på en egen poengskala for de fem beste i hver turnering. Vi kårer også årets spiller etter de samme kriteriene. Vinneren her blir belønnet med en inngravert premie som "Årets herrespiller 2019". Det blir også premie til "Årets birdiekonge1900", altså den som får flest birdier i løpet av årets herreturneringer. Disse premieringene kommer i tillegg til de vanlige OoM og Eclectic utdelingene.

Vi vil prøve å ha skjermvisning på alle herreturneringene, siden dette har blitt veldig godt mottatt, og vil skape litt mere oppmerksomhet rundt våre turneringer. De som kommer tidlig inn vil kunne følge med på skjermen, og kanskje bil sittende til alle er inne.

Det blir få stableford runder i år, siden handikap for neste år blir basert på slagspill, og ikke poeng som vi har vært vant til. Det blir flest netto slag turneringer og noen brutto slag. Turneringene blir lagt inn i Golfbox de nærmeste dagene.
For å se hele årets turneringsliste trykk HER:

Vi håper nyhetene blir godt mottatt, og ønsker alle velkommen til spennende sesong, og mye hygge på terrassen i sommer.

Herrekomiteen V/ Henry