Herrer

Herrenes MiniTour 2019

Av: Stein S. Hovden  |  Publisert: 24. juni 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Denne helgen arrangerte herregruppen en MiniTour med spill over tre dager. Det var spill over 9 hull på fredag kveld, samt lørdag og søndag morgen.

Herrekomitéen var spente på det nye konseptet og vi si oss relativt fornøyd med MiniTouren. Total var det 21 spillere som deltok ved minst en av dagene. Det var tross alt Sankthans helgen med mange spillere booket på andre arrangementer.
Av totalt 21 spillere spilte 16 stk. alle tre dagene. Det ble spilt nettoslag hver dag. Det ble kåret dags vinnere, samt vinner totalt over tre dager. I forbindelse med Order of Merits ble dette kun gitt ut etter totallisten over tre dager, men da med doble poeng.

Dag 1, Fredag 21. juni 2019.
Det var 20 herrespillere denne kvelden. Vi startet kl. 18:00. Været var stort sett bra med en liten regnbyge under runden, men det fleste fikk strålende sol på slutten av runden. Som vanlig ble spillet noe varierende, men det er vi blitt vandt til.
Best denne kvelden var Agnar Berggren med en solid runde på -1. Når ikke sønnen Lasse var med tok far ansvar og sikret familien en seier. Agnar har deltatt jevnt og trutt på herreturneringene og er ikke den som har vært mest oppe i toppen, så all unte Agnar denne dagsseieren.
På andre plass kom Kayse Günther Greging med par. Kayse har vært solid i hele sesongen så ingen stor overraskelse at Kayse var helt i toppen.
På tredje plass denne fredagen som Tore Gundersen med +1. Som Kayse er Tore jevn i herreturneringene.

Dag 2, Lørdag 22. juni 2019.

Lørdagen ble det en tidlig start kl. 07:30, men det var strålende sol. Alle de 18 spillerne var sugne på å komme seg ut på banen for enten å forsvare posisjonen sin eller avansere på listen etter fredagens spill. Den største klatreren var Roar Rismo med 10 plasser. Kan nevne at Kevin McFadden klatret 6 plasser og Sondre Oldervoll klatret 5 plasser.
Vinneren av runde to ble Kevin McFadden med -2. På andre plass kom Roar Rismo med solide -1. På en fin tredje plass kom Sondre Oldervoll med +1.

Dag 3, Søndag 23. juni 2019.

Om noen syntes det var tidlig start på lørdagen, var vi en halv time tidligere på søndagen. Kl. 07:00 sto første flight klare for å slå ut på siste dag av MiniTouren. På den siste dagen var det 17 spillere. Igjen var værgudene med oss og solen skinte fra en lettskyet himmel. Det var vindstille og en super dag for golf.

Det var spenning blant spillerne for å se hvem som kunne ta hjem den første MiniTourseieren. Ville de tre i toppen (Kevin, Kayse og Roar) klare å forsvare pallplassene sine. Det skulle vise seg at her ville det komme endringer. Kevin spilte en solid runde på +1 denne avslutningsrunden og med seg på pallen fikk han Eirik Günther-Ellefsen som også hadde +1 en denne søndagen.
For søndagens store spiller ble Jens A. Nes som slo til med meget solide -4 denne strålende søndagen. Med dette resultatet klatret Jens 6 plasser og to seieren med 1 slag før Kevin og 4 slag foran Eirik. Vi gratulerer Jens som Grini GK’s første MiniTour seierherre.

Siste spilledag var det lagt inn både Lengste utslag og Nærmest pinnen konkurranse. Lengste utslag var denne dagen valg å ha på hull 8. Det var ingen tvil om vinneren her. Kan nevne at Kevin hadde et solid utslag som landet oppe på platået, men dette holdt ikke da Roar Rismo dro frem en monster drive og landet midt på platået og var døye 30 m lenger en Kevin. Vi gratulerer Roar med denne seieren. Nærmest pinnen ble avholdt på siste hullet og her var det Emil Sundstø som klarte det beste resultatet. Emil var 6.19 m fra hullet.

Det meldes også om at Kayse vil vurdere å åpne et lite Bed & Breakfast tilbud til neste års deltakere. På grunn av tidlig start både lørdag og søndag var det noen som valgte å overnatte på klubbhuset.
 
Som vanlig var det en liten trekning av noen trøste premier etter premie utdelingen og de lykkelige vinnerne ble Agnar og Jens A.

Her kan dere se resultatlisten for hver dag, samt plasserings endringene fra foregående dag. Denne listen inneholder kun de spillerne som deltok alle tre dagene.For komplett resultat liste se HER.
For Order Of Merits Vår 2019 se HER
For Eclectic 2019 se HER
For månedens spiller se HER
For årets Herrespiller se HER
 
De neste tre turneringene er 18 hulls turneringer og nettoscore.
Fint om de som kan starter tidlig angir dette i påmeldingen.
 
Herrekomiteen gratulerer alle vinnerne.