Herrer - Gruppen for alle herrespillere fra 20 år og til 99 år.

Herreturnering onsdag 26. juni 2019

Av: Stein S. Hovden  |  Publisert: 27. juni 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Da har herregruppen avhold sin første 18 hulls turnering for sesongen 2019. Vi kan si annet et at dette var en spektangulær kveld. Det var stor enighet om at dette var vårens fineste kveld.

Vi hadde deilig og varmt vær. Vinden var helt fraværende og man kunne kun skimte noen få skyer på himmelen. Her var det ikke grunn til å vurdere om regntøy var nødvendig. For de fleste var det et større valg om man skulle bruke faktor 15 eller 30 på solkremen. Men værgudene hadde ikke sin beste dag, for de valgte å få et lite raseri utbrudd. På slutten av runden kom det et regelrett skybrudd med både styrt regn og hagelstorm.
Var kun første flight som kom seg gjennom runden før uværet kom. Kan vi anta at det var værgudenes måte å si på at spillerne må få opp farten.

Dessverre opplever vi denne kvelden meget sakte spill. Sjekket tiden på golfklokken for 1. flight. På runde 1 brukte vi 2:26 og rakk akkurat å slå ut på tiden for runde 2. På runde 2 brukte vi 2:34. Vi var da kun 3 spillere. Dette er ikke bra nok.

Vi var 32 spillere som deltok på dagens golfturnering, vi spilte netto slag. Faktisk kunne vi vært maks antall spillere, da vi hadde noen på venteliste. De kom med påmeldingene etter fristen.
Vi skal se positivt på at vi har så mange spillere som deltar på 18 hulls turneringene våre. Dette viser at disse er meget populære.

Som alle turneringer var det relativt stor spredning i prestasjonene. Vi hadde nettoscorer fra -4 til +22. For å komme topp 10 denne kvelden trengtes en nettoscore på +5.

I topp fem og vinnere av premier denne uken, måte man ha nettoscore på + 2 eller bedre. Og for å komme topp tre denne kvelden var det tilstrekkelig med -2. Vi hadde to spiller på -2. Her kom Lasse Berggren på andre plass foran Karl-R på lavere handikap. Kan nevne at Lasse gikk brutto på -1, så en solid runde. Vinner denne kvelden ble Eirik Anda med meget solide -4. Dette var vel Eirik sin første herre turnering, så en meget bra start.

Nærmest pinnen på hull 11 hadde Tore Gundersen, med solide 1.1 m fra hullet.

For komplett resultat liste se HER.
For Order Of Merits Vår 2019 se HER
For Eclectic 2019 se HER
For månedens spiller se HER
For årets Herrespiller se HER

Den neste turneringer er avslutningsturneringen for vår sesongen og da er det bruttoscore som er spilleform.

Vi håper at mange spillere blir med på premieutdelingen etter turneringen, samt litt bespisning.

Fint om de som kan starter tidlig angir dette i påmeldingen.