Herrer

MiniTour 2020

Av: Stein S. Hovden  |  Publisert: 8. juli 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Årets vinner av herrenes MiniTour har endelig fått sin pokal.

Dette var andre året vi arrangerte MiniTour.

Som de fleste sikkert husker ble årets MiniTour en våt affære, men det var 43 herrespillere som var med alle tre dagene.
Tross dårlig vær var det mye bra spill.

Etter første dag ledet Arne Figenschou på -2 foran Erik Skaare-Botner og Espen Alvestad begge på -1. Så hadde vi ytterligere fire spillere på par.

På lørdagen startet vi tidlig og det var med litt spenning de fleste lurte på om formen hadde holdt seg fra dag 1.
Arne fortsatte det fine spillet og klarte en nye runde på -2, slik at han holdt ledelsen på totalt -4. Alf-Kåre som hadde spilt på par under fredagens runde hadde en meget god dag og kom inn på -3. Dette holdt til en andre plass totalt. Både Erik og Espen hadde også en god runde på -1, slik at de kun falt en plass ned til i forhold til fredagens runde.

På siste spille dag, søndag morgen håpet de fleste spillerne på bedre vær men dessverre var ikke værgudene med oss.
Dessverre for Arne hadde han ikke helt dagen og klarte ikke å forsvare ledelsen sin fra de to første dagene.
Alf-Kåre hadde en ny solid dag på banen og spilte en runde på par. Men det skulle bli jevnt i toppen da Aldo Echegaray fra en 17. plass hadde en strålende runde på -6 og endte på -2 totalt samme resultat som Alf-Kåre. Alf-Kåre ble rangert foran på bedre spillehandikap.

Erik og Espen fortsatte sin interne kamp om pallplasseringene. Også denne dagen spilte de likt med en runde på par, slik at begge endte på -1 totalt. Her gitt Erik foran på bedre spillehandikap.
Femteplassen totalt gikk til Harald Wiken med dagens nest beste runde på -4.

Vi takker alle spillerne som stilte opp i årets MiniTour og ønsker alle tilbake neste år. Vi takker også damene som spilte sin MiniTour også samtidig med herrene og så får vi håpe at noen flere damer blir med neste år.

Herrekomitéen.