Herrer

Referat Herreturnering 19. august 2020

Av: Stein S. Hovden  |  Publisert: 20. august 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Siste herreturnering før årets klubbmesterskap.

Atter en gang hadde vi en flott sommer/høst dag på banen. Det var meget bra deltakelse denne kvelden med 47 spillere på startstreken. Vi har hatt en fin stigning i antallet spillere nå etter sommeren.

Etter justeringen av handikap grensen for de to klassene er det nå blitt noe jevnere antall spillere i hver klasse. Det var 19 spillere i Herre Super Elite og 28 spillere i Herrer Elite.

Denne kvelden spilte vi nettoscore over 9 hull. Og som vanlig var det god spredning på resultatene. Vi hadde en variasjon fra -5 til +14 i netto score. Men det var hele 14 spillere som ente på Par eller bedre.
Så over til resultatene fra turneringen.

I Herre Super Elite, her varierte sluttresultatet fra -2 og til +6.
Vinner av klassen denne kvelden ble Stein S. Hovden med netto score på -2. Bak Stein var jevnt med tre spillere på netto score -1. Best av disse tre ble Kevin McFadden foran Eirik Günther-Ellefsen, på bedre spillehandikap. Siste mann på -1 var Jan Wilhelm Dahl.

I Herrer Elite var det litt større spredning på resultatene mellom -5 og +14. I toppen var det meget jevn. Her var det total ni spillere som var på Par elle bedre. Vinner av klassen ble Andreas Johannesen med solid nettoscore på -5.  På pallen fikk Andreas besøk av Matti Unnli på nettoscore -2. På tredje plass kom dagens gladeste herre spiller Bård Stokke, som også hadde nettoscore på -2.
Vi kan også nevne at bak disse tre var det fire mann som hadde nettoscore på -1.

I konkurranse om lengste utslag og nærmest pinnen fikk vi følgende vinnere.
Nærmest pinnen: Adrian Moksness 4.95 m (Hull 2). Adrian var hele 1 cm foran Jan Wilhelm.
Lengste utslag Herrer Elite: Erik Munthe Kaas (Hull 4)
Lengste utslag Herrer Super Elite: Adrian Moksness (Hull 7)

Vil til slutt oppfordre alle til å melde seg på klubbmesterskapet til helgen, samt de neste herreturneringene i høst.

Herregruppen.