Herrer

Våravslutning for damer og herrer lørdag 24. juni 2023.

Av: Stein S. Hovden  |  Publisert: 19. juni 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi minner om den årlige fellesturneringen for klubbens damer og herrer, som spilles over 18 hull kommende lørdag. Spilleform er netto slag og det er en dame og en herreklasse som under Mini Tour.

Påmelding stenger torsdag 22 juni klokken 19:00.
I fjor hadde vi 45 påmeldte, noe vi hadde håp om å øke i år, men til nå er det kun 26 som har meldt seg på. For dere som sitter på gjerdet og venter, det er bare å melde seg på, vi har plass til mange flere, 64 er maks antall deltakere.


Vi er klar over at det er St Hans helg, og noen skal kanskje i festlig lag på stranda på kvelden, men det er mulig å rekke både turneringen og festen.


For herrene vil turneringen telle i Order of Merit med 45 poeng til vinneren.
Det vil være Closest to Pin og Longest Drive for begge klasser.

KAYSE vil ha en spesialpris på mat m/ drikke til de som deltar, kan være aktuelt for de som kommer inn tidlig og vil være igjen til premieutdelingen, men tilbudet gjelder alle deltakere.


Påmeldingsavgift er kr 100.00 og betales til Jan Wilhelm 41432273 for begge klasser.

Det vil som på Mini Tour være like premier  i begge klasser, men antall premierte blir basert på antall deltakere i hver klasse.


Værgudene (Yr ) melder fint spillevær lørdag, så anbefaler alle å få med seg sesongens andre og siste fellesturnering for damer og herrer.


Henry for dame og herrekomiteen