Klubbturer

Reiser til inspirasjon med Berg-Hansen

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 15. august 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Gjennom 20 år har vi sammen skapt uforglemmelige reiseopplevelser rundt om i verden. Og nå er nye turer planlagt!

Mer enn to tiår med bemerkelsesverdig samarbeid!
Gjennom 20 år har vi sammen skapt uforglemmelige reiseopplevelser rundt om i verden. Vår aller første ekspedisjon var til de pittoreske greener på Quinta da Marinha i Portugal. Deretter har Grini-golferne satt sine fotspor på verdenskjente golfbaner fra Spania, Frankrike, Italia og Tyrkia, til de historiske linksbanene i Skottland og eksotiske destinasjoner som Thailand og Sør-Afrika. 

Sommeren er på hell og nå som det også regner ute, er det kanskje fristende å drømme seg litt bort. Og med BergHansen så kan drømmer bli til virkelighet wink
De har flere turer planlagt som helt sikker frister de fleste! 

 

Golf og kulinariske opplevelser i Cape Town, Sør-Afrika (Link)Få byer ligger så vakkert til som Cape Town. Med flotte Table Mountain i bakgrunnen, grønne Signal Hill og Lions Head i horisonten, og et levende havneområde i front, er det ikke rart byen refereres til som Sør-Afrikas moderby. Kombiner en reise hit med golf, avslapping og kulinariske opplevelser på det historiske og luksuriøse 5-stjerners hotellet; Steenberg Hotel & Spa.
 

5-stjerners golf i naturskjønne Cascais, Portugal (link)Onyria Quinta da Marinha har alltid vært en favoritt blant våre golfere, med sin flotte 18-hulls golfbane i naturskjønne omgivelser i Cascais, kun 40 minutter utenfor Lisboa. Med direktefly fra Oslo er det kort vei til din beste golfopplevelse!
 

Golf i luksuriøse omgivelser på Costa Brava, Spania (link)Bo på eksklusive og unike Hotel Peralada Wine Spa & Golf i Spania, og spill golf på en av Spanias beste golfbaner. Hotellet ligger i den sjarmerende landsbyen Perlada med sine 2.000 innbyggere, som er rundt 1,5 time fra Barcelona og 30 minutter fra grensen til Frankrike. Hotellet tilbyr elegante rom, nydelig mat, og er et perfekt sted for å nyte både rolige og aktive dager.


I tillegg arrangerer de en kul Formel 1 tur til Monza Italia i slutten av august laugh Her er det fortsatt noen plasser ledig!

Formel 1: Gruppereise til Italian Grand Prix 2023 (link)Drømmer du om å oppleve Formel 1-sirkuset på nært hold? Bli med Rudskogen Motorsenter og Team Dennis Hauger til Formula 1 Pirelli Gran Premio d'Italia 2023 på Monza, 31. august - 4. september. Pakkereisen inkluderer alt fra fly og hotell, til Formel 1-billetter og transport til og fra løpene. Er du med?