Protimer innendørs på Grini Golfklubb

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 3. desember 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Savnet å ha 1-1 trening med Jørn og Thomas? Endelig er vi i gang med Protimer inne!

Endelig åpner vi for Protimer innendørs her på Grini Golfklubb smiley

I tillegg til faste medlemsteninger på ToppGolf har vi igjen nå bygget om klubbhuset for å ha et tilbud til våre aktive golfere som ønsket å holde svingen ved like igjennom vinteren med Protimer. Vi har etablert matter med nett og tilhørende Trackman, samt puttinggreen med mulighet for øvelser opp til 4 meter.

Jørn og Thomas er klare til å bistå og tilpasse et treningsopplegg som er lagt opp etter dine ønsker, mål og tiden du har til trening og etter hvert spill. På denne måten gir du deg selv den beste muligheten til å bli en bedre spiller før utesesongen igjen starter her hjemme.
TrackMan (analyseverktøy) blir brukt aktivt, og det legges opp konkrete hjemmeøvelser for videre utvikling.

Det blir ikke mulighet til å benytte fasilitetene uten forhåndsbookede Protimer.

Protime (50 min) - Kr. 900,-
Protime Medlemspakke (5 * 50 min) - Kr. 3.500,-

Booking foregår som vanlig igjennom din egen GOLFBOX, og all betaling skal skje på Vipps før hver trening.

Spørsmål eller noe som er uklart? Ta kontakt med Jørn, Thomas eller Administrasjonen wink

VELKOMMEN!