Innkalling til årsmøte i Grini Golfklubb

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 17. januar 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi ønsker velkommen til årsmøte i Grini Golfklubb mandag 20. februar 2023, kl. 18.30

Møtet holdes i Eiksmarka Kirke, Grinilunden 10, 1359 Eiksmarka, og vi har registrering fra kl.18:00.

Det avholdes informasjons-/orienteringsmøte fra kl. 18.30 hvor vi vil vise en mer detaljert oversikt over klubbens økonomiske situasjon, aktiviteter og planer. Umiddelbart etter dette starter årsmøtet så snart alle fremmøtte er registrert. Vi oppfordrer alle til å komme fra kl. 18.00 til registrering før orienteringsmøtet.

Forslag må være sendt til styret senest to uker før årsmøtet.

Årsmøtedokumentene blir lagt ut på denne siden som vedlegg, senest en uke før årsmøtet. Det vil ikke bli trykket eksemplarer til utdeling. Medlemmene må selv medbringe nødvendige dokumenter hvis ønskelig.

Se vedlagte dokument for Dagsorden.

Det oppfordres alle til å parkere på klubbens parkeringsplass og gå over til kirken.

Styret i Grini Golfklubb

Thorbjørn Gjerde