Medlem

Aktiv Ferie 2022

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 22. mai 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi videreutvikler suksesskonseptet fra i fjor og tilbyr igjen gratis aktiviteter i sommer, for og av ungdommen selv

Takket være økonomisk støtte fra Gjensidigestiftelsen til Aktiv Ferie 2021 fikk Grini Golfklubb nødvendig økonomi til å tilrettelegge for og tilby sommerjobber for ungdom. Videre fikk klubben tilrettelagt for gratis lavterskel golfaktiviteter for lokale barn og unge gjennom hele sommerferien. Stor glede for nesten 600 barn og ungdom i nærmiljøet.

Tiltaket ble en stor suksess!! 
Vi fikk positiv oppmerksomhet i lokalmiljøet, samt fra hele golfnorge og golfforbundet, og har endt opp med å være den golfklubben i Norge med størst vekst blant barn og unge de siste årene. 


Aktiv Ferie 2022
Grini Golfklubb har igjen fått innvilget støtte fra Gjensidigestiftelsen til å gjennomføre et nytt tilbud til barn og unge i lokalmiljøet laugh
Vi tar med oss erfaringene fra ifjor og tilpasser et supert tilbud til våre lokale barn og unge. 

Hva er Aktiv Ferie?
Aktiv Ferie er et tilbud om gratis golfaktiviteter på Grini Golfklubb til ungdom i alderen 11 - 19 år som er hjemme i sommerferien og enkelt kan gå eller sykle til klubben. Målet med Aktiv Ferie er å gi ungdom i nærområdet en hyggelig og morsom aktivitet å holde på med i sommerferien.
I perioden fra 27. juni til 05. august (6 uker) kan lokale unge komme til Grini Golfklubb alle hverdager fra kl. 09:00 - 15:00 for ulike golfaktiviteter.
Vi kommer også til å tilby gratis GolfCamp i uke 27 (04. - 08. juli). 

Sommerjobber for opp til 12 ungdom

Aktiv ferie 2022 - for og av ungdom
Vi mener at ungdom selv er best egnet til å vite hva ungdom selv ønsker. Vi ønsker at kjernekompetansen og erfaringen ligger lokalt i klubbens egne juniorer, med ny inspirasjon for å videreutvikle oss. 
Vi utlyser i år igjen sommerjobber og ønsker å ha en god miks av ansvarlige ungdom som både var aktivitetsledere i fjor, men søker også nye, er medlemmer av klubben, men vi ønsker også å ha inn ikke-medlemmer som er i relasjon med medlemmer (barn og barnebarn angel), ungdom med og uten golferfaring, fin miks i alderne 
mellom 16 - 19 år, samt ha fornuftig kjønnsfordeling mellom gutter og jenter. 


Utlysning og søknad for sommerjobbene - se HER
Påmelding for GolfCamp, sjekk SPOND wink Ikke medlem, legg deg inn HER