Medlem

Aktiv Ferie 2023 - oppstart mandag 26. juni

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 20. juni 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Mellom 11 - 19 år og bor i nærheten av Grini Golfklubb? Vet du ikke helt hva du skal finne på i starten og slutten av ferien? Kom innom Aktiv Ferie på Grini Golfklubb og prøv golf sammen med oss da vel!

Takket være økonomisk støtte fra Gjensidigestiftelsen har Grini Golfklubb de siste årene fått nødvendig økonomi til å tilrettelegge for sommerjobber og gratis lavterskel golfaktiviteter for lokale barn og unge gjennom sommerferien.
Over 1000 barn og ungdom i nærmiljøet har benyttet seg av tilbudet de siste 2 årene.


Tiltaket har blitt en gedigen suksess og nok en gang har vi fått støtte....Vi fortsetter med suksesskonseptet laugh
 
Målet vårt er at alle skal ha det gøy med golf!

Alt er gratis for ungdommen, de kan komme når som helst og være så lenge de vil innenfor åpningstiden yes
De kan komme
 alene, eller sammen med venner!

Aktiv Ferie 2023
Hvem
Lokale ungdom i alderen 11 - 19 år som enkelt kan gå eller sykle til Grini Golfklubb.

Når
Hverdager mellom 09:00 - 15:00 i ukene 26, 27, 31 og 32 (mandag 26. juni tom fredag 07. juli og 31. juli tom 11. august).

Hva kan du gjøre?
På Rangen har vi til en hver tid 4 matter tilgjengelig for alle deltagere på Aktiv Ferie. Her får du gratis baller og kan kose deg og øve så lenge det er tilgjengelighet i tidsrommet. 
Det samme gjelder på Puttingegreen og Chippinggreenen. Vi har også satt opp et eget Pitchingområdet (bak Hull 3 og 4) der alle deltagere også kan øve seg.

Hos oss kan du låne utstyr om du trenger det! Bare kom som du er.

Få godkjent VTG-kurs og få gratis medlemskap
Syntes du golf er gøy og har lyst til å spille på baner i Norge, er du nødt til å ha et godkjent VTG-kurs og et medlemskap i en golfklubb. 
Derfor har vi laget et opplegg i sommer som gjør at du skal klare nybegynnerkravet i golf. Noen vil klare kravene på en dag eller to, mens andre vil kanskje trenge en hel uke. 

Alle som kommer på Aktiv Ferie uten erfaring, får et aktivitetskort med forskjellige øvelser. Når du klarer disse øvelsene og får det godkjent av en av våre Aktivitetsledere og i tillegg løser noen oppgaver i et 45 minutters E-læringsprogram, har du godkjent nybegynnerkurs (VTG) og vil få gratis medlemskap* i Grini Golfklubb ut sommeren (frem til 01. september). 

Nybegynnerkravene er delt inn i puttingchippingjernslagbunker og spill laugh

På de forskjellige dagene har vi masse morsomme øvelser og konkurranser. Blir du med på disse dagene kan vi garantere deg at du får godkjent nybegynnerkurs. Hver dag er altså ikke lik!

Påmelding / Registrering
Vi har ingen påmelding, men alle som kommer må registrere seg. Dette gjøres før man starter på dagen - hver dag.
Ta kontakt med en Aktivitetsleder! 

Hver dag har vi minimum 4 aktivitetsledere på plass. De er godt synlig med egne t-shirts, og er der for å hjelpe til og bistå for at deltagere får en best mulig opplevelse.

Les mer om Aktiv Ferie HER.

*Medlemskapet er en greenfeemedlemskap og løper ut august. Det vil automatisk bli sagt opp pr. 01.09.2023.
Det er mulig å forhåndsbooket ønsket starttid opp til 3 dager før.