Tirsdagstreffen 2020: Åpent hus på Grini

Av: Trine Grønn  |  Publisert: 12. januar 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Gjør tirsdag ettermiddag til en sosial vinterøvelse i lokalene til Grini GK! Fra og med tirsdag 14. januar 2020 vil det alltid være noen der mellom kl 17:00 og 19:30, klar for en hyggelig prat. Og Kayse byr på det du måtte ønske – enten det er middag eller bare en kaffekopp.

Sist vinter tok to driftige damer i damegruppen initiativ til et sosialt treff i klubblokalene til Grini GK hver tirsdag gjennom vinteren. Det ble et veldig hyggelig treffpunkt for mange fram mot påske og vår.

I år ønsker vi å gjøre Tirsdagstreffen til et sosialt og uformelt møtepunkt for alle Grinis medlemmer fra kl 17 til 19.30 hver tirsdag fram til påske, uansett hvilken Grini-gruppe du sogner til. Det er helt opp til deg om du bare stikker innom for en kaffekopp i løpet av denne tidsperioden en og annen tirsdag, eller om du lar deg friste til å spise en hyggelig middag fra Kayses meny sammen med flere av oss.

Tirsdagstreffen er helt uten forpliktelser av noe slag, og det er opp til oss selv å sørge for at praten går om løst og fast. Vi kan også finne ut om det er interesse for at vi bruker noe tid på noen tirsdagstreff til å ta opp tema mange er interessert i. Og kanskje noen har en quiz på lur, eller en kortstokk i lommen? Kort sagt: vi kan gjøre det ut av disse tirsdagen som vi vil, de som vil.

Det kan være greit å ha en felles informasjonskanal, så vi har laget en egen facebook-gruppe for Tirsdagstreffen. Alle er velkommen til å bli medlem i gruppen, skrive på gruppen og invitere andre medlemmer til gruppen. Vi oppmuntrer deg også til å skrive på gruppen om du kommer på Tirsdagstreffen xx dato,  så blir det kanskje flere som blir inspirert!
LENKE TIL GRUPPEN: https://www.facebook.com/groups/477870066464270/

Det er selvsagt også mulig å forhåndsbestille middag som Kayse vil ha klar til det tidspunktet du ønsker, eller du bestiller når du kommer:  http://www.grinigolfcafe.no/

Og vi drar dette i gang fra tirsdag 14.1. og hver tirsdag fram til påske. Kommer du?
Hilsen Grete, Ruth og Trine