Pro

Ny PGA Pro til Grini Golfklubb

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 14. april 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Velkommen Marcus Thim

Med en økende medlemsmasse og ikke minst golfere som ønsker å bedre sitt spill, kreves det trenere med høy faglig kompetanse som brenner for å utvikle spillere!
Derfor er det ekstra hyggelig å ytterligere kunne forsterke dette, og ønske Marcus Thim velkommen til Grini Golfklubb laugh

Marcus Thim har over 20 års erfaring som PGA trenger for juniorer, medlemmer og elitespillere. Marcus er utdannet i gjennom PGA systemet i fra England og har etter dette fortsatt med kontinuerlig påfyll av utdanning/kurs for å holde seg oppdatert og følge med utviklingen. Han har jobbet på en rekke klubber i Norge, herunder Asker, Bærum og Son. Utover sin del her på Grini, vil han også være aktiv på WANG Gamle Fredrikstad og Gamle Fredrikstad Golfklubb.

Marcus brenner for å utvikle og  hjelpe spillere på vei videre med golfen sin. Kombinasjonen med lang erfaring, bred kompetanse og kontinuerlig faglig påfyll, gjør at han skal være rett personer til å veilede og coache våre medlemmer nærmere deres mål!

Han kommer til å ha direkte ansvaret for Satsningsgruppene (juniorer og eldre) og ytterligere noen oppsatte kurs/treninger, og selvfølgelig Protimer wink

Velkommen til oss!