Seniorer

Litt om senior-sesongen 2020.

Av: Anita Mathiesen  |  Publisert: 27. september 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Sesongen 2020 har overtruffet alle forventinger.

Fantastiske forhold på banen og alltid like fint vær (nesten) under våre turneringer, og ikke minst med et uovertruffet antall deltakere. Stor takk til alle spillere som har deltatt og gjort våre torsdager til slike hyggelige dager!
Sesongen ble innledet med Texas Scramble den 7. mai. Selv om vi har plass til 64 spillere ble det venteliste! Som tidligere har vi alternert mellom ulike turneringsformer, de fleste handicap-tellende, men også lagkonkurranser. Overgang til netto slag og nytt handicap-system har nok forårsaket en del spørsmål og diskusjon, men det gikk seg til utover i sesongen for de fleste. 
Totalt ble det spilt 6 handicap-tellende runder før sommergolfen og 6 etter. I disse har det vært tilsammen 650 startende, antall hver gang har variert mellom 40 og 64. Under sommergolfen var det noe færre deltakere. Det varierte mellom 25 og 39 og til forskjell fra resten av sesongen var det flest damer som spilte i juli. 
Nå i slutten av september blir sesongens beste spillere premiert. Resultat i de 8 beste handicap-tellende rundene avgjør plasseringen i Orders av Merit. Blant damene har 47 personer registrert deltakelse i 1 til 12 runder. 8 damer oppnådde mer enn 100 poeng og de 3 beste ble 
Nr. 3: Inger-Anne Krantz Hansen
Nr. 2: Siri Stiegler Pettersen
Nr. 1: Ruth Solem

52 herrer har deltatt i 1 til 12 runder. 7 herrer oppnådde mer enn 100 poeng og de 3 beste ble

Nr. 3: Reidar Karoliussen 144 poeng
Nr. 2: Kjell Njå 154 poeng
Nr. 1: Fritz Wilkens 162 poeng 

Vi gratulerer alle vinnere!

Men heldigvis er utesesongen ennå ikke over! Vi fortsetter med høstgolf og har satt opp turneringer de 3 første torsdagene i oktober. Deretter blir det opp til den enkelte spiller å forlenge sesongen ute så lenge man orker og kan. Skulle det bli for kaldt til å spille ute kommer Vintergolfen på ToppGolf til å starte opp i slutten av oktober. Ingen grunn til å legge køllene på hyllen selv om det snør!
Tusen takk til alle i Seniorgruppen for en flott sesong og en spesiell takk til alle kolleger i Seniorkomitéen for godt samarbeid!

Hilsen
Anita