Seniorer

Sesongen 2021

Av: Anita Mathiesen  |  Publisert: 1. oktober 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Slutten av sesongen 2021 nærmer seg med stormskritt og det er tid for en oppsummering.

Vi kom sent igang med utesesongen grunnet Corona-restriksjoner.  Men endelig fikk vi begynne med turneringer den 3. juni. Turneringsprogrammet ble gjennomført tradisjonsenlig med både individuelt spill og spill på  lag i juni og august-september. Lagspill er populært blant seniorene men det var like stor oppslutning om handicap-tellende runder med 60 spillere som høyeste antall deltagere.  Det er en tydelig kjønnsmessig forskjell og spesielt seniordamene synes å foretrekke lagspill fremfor individuell konkurranse.  Seniorkomitéen vil gjerne ha innspill til hvordan neste sesong bør legges opp. Nøl ikke med å komme med forslag! Komitéen vil vurdere om det kan gjennomføres og etterhvert sette opp en plan for 2022.

I alt spilte vi 10 handicap-tellende runder. De fleste i strålende solskinn, men under avslutningsturneringen den 30. september måtte vi trosse regnværet og en temmelig våt og tung bane. De tøffe deltakerne var likevel strålende fornøyde etterpå og kunne delta på  utdelingen av årets Orders of Merit. I herreklassen var ble det en spennende kamp om toppen helt inn i det siste.  Hele 5 spillere hadde sjansen til å gå av med seieren.  Harry Brenna avsluttet strålende og endte på første plass, tett fulgt av Fritz Wilkens på andre og Reidar Norman på tredje plass. 
I dame-klassen var det større forskjeller. Janne Baumann endte på første plass med god margin til nummer to, Siri Stiegler Pettersen og nummer tre, Villfrid Tvedt Arnet. Vi gratulerer medaljørene og takker alle deltakere for flott innsats gjennom sesongen!

I juli ble det arransjert Sommergolf for seniorene med venner og bekjente. Mange tilbrakte sommeren hjemme og ville delta i uhøytidlige turneringer.  Tilsvarende format blir det i høstgolfen som starter nå 7. oktober og fortsettes så lenge det er intreresse for det og banen holder åpent. 

De som synes det er for kaldt å spill ute i slutten av oktober kan benytte muligheten å spille innomhus. Allerede fra og med 21. oktober vil det bli mulighet for å spille simulatorgolf på Toppgolf hver torsdag ettermiddag.  Turneringene blir lagt inn under Turneringer og påmelding skjer som vanlig i Golfbox. Har du spørsmål om innegolfen, kontakt Harald Wiken.

Vi ønsker alle seniorer en fin høst og vinter med spill både ute og inne!

Hilsen
Seniorkomitéen