Turneringer

ÅRETS GRINI GOLF CAFE MINI TOUR

Av: Stein S. Hovden  |  Publisert: 7. juni 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Årets Mini Tour ble gjennomført i flotte værforhold alle tre dager.

Vi vil takke Grini Golf Cafe (Kayse) for at de sponset årets turnering med gavesjekker til de fem beste sammenlagt i begge klasser. Vil også takke alle frivillige fra dame og herre komiteene som stilte opp til vakter på litt uvanlige tidspunkter. Stor takk til deltakerne som gjorde dette til «best ever» Mini Tour, og som garantert vil stå på turneringsplanen neste år også.

Ut ifra kommentarer overhørt på terrassen, ble konseptet med tre ulike spilleformer godt mottatt av deltakerne. Resultatene viser at alle uansett handicap hadde muligheter en av dagene. Vi ble 49 deltakere, litt færre damer enn det vi hadde ønsket, men de som var med bidro med godt spill og godt humør, og var viktige for det fine miljøet på terrassen.

Denne turneringen er litt uvanlig med hensyn til start tidspunktene alle tre dager, konseptet med sammenlagt over tre dager, og tre ulike spilleformer gjør at min (ikke helt nøytrale ) mening er at det er sesongens morsomste turnering.


Første spilledag var det dessverre litt uklare meldinger om det var ballplassering eller ikke. Dette ble klargjort for de to siste dagene. Vi visste at raker var på plass i bunkerne, men det vi ikke visste var at ingen hadde brukt dem i løpet av fredagen, slik at det var dype fotspor i alle bunkerne. Vi innførte regel om å kunne flytte ut av gropene de to siste dagene. Min mening er at vi bør spille med ballplassering frem til ferien, det er alt for mange felter uten skikkelig gress fortsatt.

Spill og resultater:

Fredagens stableford runde ble i dameklassen vunnet av GRETHE BRYNHILDSEN med 21 poeng, og i herreklassen av MATTI UNNLI med utrolige 25 poeng. Gratulerer til begge!


Lørdagens netto slag ble i dameklassen vunnet av SIDSEL LINE NYQUIST LANGEMYHR med 31 slag netto, og herreklassen av MORTEN PERSEN også med 31 slag netto. Gratulerer til begge!


Søndagens brutto turnering ble i dameklassen vunnet av LISE NORGREN på 45 slag, og i herreklassen av ANDREAS JUUL BERGENE med 38 slag. Gratulerer til begge her også!


Sammenlagt vinnere 2021 ble i dameklassen KERSTIN WOLLAN, og i herreklassen ESPEN ALVESTAD, som begge var fremme og hentet sine trofeer til stor applaus fra alle de andre spillerne på terrassen.Resultater som vises i Golfbox klarer ikke å håndtere forskjellige spilleformer i den samme turneringen.

Se vedleggene for resultatlister.

Det var mange spillere med glimrende resultater denne helgen, og som dere ser er det ulike vinnere hele veien, noe som bekrefter det som ble skrevet om konseptet øverst i referatet. En del av dere våknet vel i dag til bedre handicap, og noen til dårligere. Slik er det i dette spillet, og det er vel derfor vi er så hektet på det. Gjentar noe jeg skrev tidligere, at en dårlig dag på golfbanen er bedre enn en god dag på jobben. Sitat lånt fra en kjent amerikansk journalist som visste hva han snakket om.


Vil til slutt takke Trine, Stein, Sidsel Line, Inge, Anne Christine, Kevin, Jan Wilhelm og Bent, som alle bidro til at dette ble en usedvanlig fin golfhelg for alle involverte.


Henry