Turneringer

Flaggturneringen 2021

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 27. september 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Oppsummering

Søndag 26. september ble den tradisjonsrike og populære flaggturneringen arrangert på Grini. Dette var sesongens siste turnering i regi av turneringskomiteen. Totalt var det 27 damer og 40 herrer som deltok i det fine høstværet.

I flaggturneringen får alle deltakerne utdelt et flagg som plasseres når man har brukt opp sine tildelte slag. Den som kommer lengst på banen er vinner av turneringen. Det var tre personer (en dame og to herrer) som hadde slag igjen da de kom inn etter 18 spilte hull og måtte følgelig fortsette å spille hull 1 på nytt (hull 19).


Dameklassen ble vunnet av Liv Dyreng som plantet flagget på hull 19, 99 meter i fra hullet. Deretter følge Trine Grønn (hull 18 og 1,85 meter) og Grethe Brynhildsen (hull 18 og 15 meter). Trym Nordhus ble best av herrene og plantet flagget sitt 0,59 meter fra hullet på hull 19. På de neste plassene fulgte Karle Strømmen (hull 19 og 6,8 meter) og Terje Kroght (hull 18 og 1,27 meter).
Gratulerer til alle smiley
Øvrige resultater er å finne på vedleggene under.

 
De ti beste i hver klasse fikk premier. Det er fortsatt noen uavhentede premier. Disse kan hentes ved henvendelse i proshopen (ps; Premier gitt av proshop kan byttes).
 
Turneringskomiteen vil takke Stein Sverre Hovden, Trine Grønn, Hanne Svagård, Anita Mathiesen, Reidar Noman og Arnulf Skjennald som bidro til et vellykket arrangement laugh

Og ikke minst, en stor takk til alle spillerne som bidro til at turneringen ble gjennomført på en god måte. Sees til neste år!


 

Med vennlig hilsen, turneringskomiteen
 
Jan Wilhelm, Lisbeth og Bent