Turneringer

Flaggturneringen

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 28. september 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Oppsummering

Etter en sur start på dagen med uanmeldte kraftige regnbyger ble Flaggturneringen avviklet med 31 damer og 38 herrer på startstreken. Selv om det har vært en del regn de siste dagene fremsto banen fra sin beste side, med litt tregere greener enn hva vi har vært vant til i år, uten at dette gikk ut over spillet. Mange kunne vise til svært gode resultater. Det ble meget jevnt i toppen og en måtte være på hull 18 for å være sikret premie.

De 7 beste i hver klasse får premie. I tillegg hadde vi konkurranse i Closest to Pin og Longest Drive. Vi testet også spillernes evne til «Course management», hvor et flagg var satt ut på fairway hull 6 for å indikere hva som er beste posisjon for innspill.
Dameklassen ble vunnet av Hanne Svagård (Hull 19 – 121 m fra flagget), mens Knut Eirik Rørnes vant herreklassen (hull 20 – Tee).

Komplett resultatliste og premieliste, inklusiv trøstepremier, finner du vedlagt nederst på siden.
Turneringskomiteen gratulerer alle vinnerne smiley

Premiene kan hentes ved henvendelse i Proshopen.

Turneringskomiteen vil rette en stor takk til Finn Morten Engzelius for utmerket støtte til sekretariatet og til Ruth Solem som stilte opp på «frivakta» og var forecaddie på hull 8.
Videre hadde vi ikke fått dette til uten at Trine Grønn og Henry Solhaug hadde stilt opp gjennom hele dagen.
Tusen takk!

En takk også til alle spillerne som bidro til at turneringen ble gjennomført på en god måte.

Turneringskomiteen, ved
Bent, Lisbeth og Jan Wilhelm