Turneringer

Grini Golf Cafe Mini Tour 2024

Av: Stein S. Hovden  |  Publisert: 24. mai 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Åpnet for påmelding.

Den populære og spesielle turneringen har blitt vårens høydepunkt for mange spillere.

Turneringen er åpen for dame og herrespillere i klubben som er innenfor handikap-grensene som er satt for denne konkurransen.

Herrer: +8,0 – 30,0 og Damer: +8,0 – 36,0

Det er satt av 40 plasser for herrer og 20 plasser for damer. Hvis en klasse ikke blir fylt opp, blir ledige plasser gitt til det andre kjønn.


Eventuell venteliste blir rangert etter best handikap.


Turneringen går over tre dager:

Fredag 14 juni kl. 16:00 spilles 9 hull Stableford.
Lørdag 15 juni kl. 08:00 spilles 9 hull Slaggolf - netto.
Søndag 16 juni kl. 08:00 spilles 9 hull Slaggolf - brutto.

Det spilles en dame og en herreklasse og vinnerne blir kåret etter poeng beregning basert for de tre dagene.


Betaling for å delta gjøres til Bent +47 905 60 483 for begge klasser. (kr. 200,00)


Grini Golf Cafe sponser turneringen med gavekort til de fem beste i hver klasse. I tillegg blir de beste sammenlagt i begge klasser premiert av arrangøren, herregruppen. Hvor mange som blir premiert i hver klasse, vil antall påmeldte avgjøre, men nytt er at premiegruppene er like i begge klasser.


Vinneren av herreklassen vil også få en vandrepokal som tidligere er vunnet av Jens A Nes, Espen Alvestad, Alf Kåre Andersen og Jesper Pedersen (2022 og 2023).


Vinner av dameklassen i 2023 var Amine Hildal Burum.


Siden dette er en tredagers turnering, vil all premiering foregå søndag formiddag etter at alle har kommet inn. Siste dag vil det være Closest to Pin og Longest Drive for begge klasser. 
Det vil være nye startlister for hver dag, og siste dag vil de 4 beste i hver klasse etter to dager, gå i de to siste ballene.

Velkommen til denne spesielle, morsomme og krevende turneringen, som har spilleformer som passer for alle, og hvor premieringen er raus. Dette er helgen i sesongen hvor tidlig vekking er nødvendig, selv B-mennesker som meg klarer det en gang i løpet av sommeren.


Herregruppen og damegruppen..