Turneringer

GRINI GOLFCAFE MINI TOUR HAR ÅPNET FOR PÅMELDING.

Av: Stein S. Hovden  |  Publisert: 21. mai 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi har lykkes å få Grini Golfcafe/Kayse som sponsor for den populære turneringen i år.

Turneringen går over tre dager med 9 hull hver dag. Da ideen dukket opp under et julemøte i herrekomiteen for tre år siden, var målet at vi ikke skulle stjele for mye populær spilletid fra andre spillere. Derfor er spilletidene litt uvanlige i turnerings sammenheng.

Vi starter i år med 9 hull stableford fredag 4 juni kl 16.00.
Runde to starter lørdag 5 juni kl 07.30 med 9 hull netto slag, og avsluttes søndag 6 juni med 9 hull brutto slag med start 07.30.

Turneringen har både dame og herre klasser med hcp krav 30 for damer og 25 for herrer. I utgangspunktet er det plass til 32 i hver klasse, men hvis den ene klassen ikke blir fylt opp, går ledige plasser over til den andre klassen.
Gjør oppmerksom på at her gjelder samme regel som på KM, laveste hcp går foran ved for mange påmeldte, så alle som melder seg på innenfor tidsfristen er aktuelle.

Gruppene har daglige premieringer, ( blir delt ut etter siste turnering ) og Grini Golfcafe premierer de fem beste i hver klasse sammenlagt etter tre dager.
Nytt av året er at vinneren kåres basert på minste sammenlagt plass siffer.

Herregruppen har i tillegg en vandrepremie som må vinnes tre ganger for å få den til odel og eie. De to første vinnerne har vært Jens A. Nes og Alf Kåre Andersen som har sine navn inngravert.

Hittil er det stort flertall herrer som er påmeldt, og jeg vil sterkt oppfordre flere av de dyktige damespillerne til å melde seg på. Dette er en uvanlig, morsom og krevende turnering som blant herrene har høy status. Likestilles med KM og Match Play, som et av sesongens tre momenter. Med tre ulike spilleformer gir vi alle spillerne mulighet til å gjøre en god figur. Husk, damer konkurrerer mot damer, og herrer mot herrer.

Meld dere på, og gjør dette til en festhelg for både damene og herrene!

Henry, for dame og herrekomiteene