Turneringer

INVITASJON TIL GRINI GOLF CAFE MINI TOUR 2022

Av: Stein S. Hovden  |  Publisert: 20. mai 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Turneringen arrangeres for fjerde gang, og har blitt en sikker vårtradisjon.

For tredje gang er også damene invitert til denne spesielle turneringen som går over tre dager.
I fjor forsøkte vi en variant med premieringer for hver dag, men da forsvant fokuset på at dette en konkurranse sammenlagt over tre dager.
Vi går derfor tilbake til den opprinnelige ideen, og vil i år legge all premiering til sammenlagt listene. GRINI GOLF CAFE v/ Kayse vil også i år premiere de fem beste i dame- og herre-klassene med gavekort, og i tillegg vil begge gruppene ha egen premiering.


Vi forsøkte i fjor med ulik spilleform de tre dagene, og det var så populært at vi har samme opplegg i år. Problemet er at GolfBox systemet ikke er lagt opp til en miks av spilleformer, så dette må føres manuelt for hver dag.
Vi vil bruke en FedEx basert poengliste som grunnlag for en sammenlagt liste etter tre dager. Premiene vil bli basert på de spillerne som er med alle tre dagene.
Stein har påtatt seg denne omfattende jobben, og vil produsere en sammenlagt liste for hver dag for begge klasser.


Det vil være hcp grense på 25 for herrene og 36 for damene, og påmeldingsavgift er kr 200,- for de tre dagene. Vi regner med og håper at de som melder seg på har som intensjon å spille alle dager.

Programmet blir slik:
  • Fredag 10 juni kl. 16:00 9 hull Stableford
  • Lørdag 11 juni kl. 07:30 9 hull Netto slag
  • Søndag 12 juni kl. 07:30 9 hull Brutto slag
Premieutdelinger vil skje etter at alle har kommet inn søndag formiddag. Vi satser på fint vær slik at de som kommer tidlig inn, kan kose seg på terrassen, med noe godt fra Caféen til Kayse.

For herrene vil dette være tellende turnering i OoM, med 50 % flere poeng enn en vanlig herredag. Vi vil bruke GolfBox appen, og i tillegg vil en i ballen føre et scorekort som kontroll.
Det er et tak på 64 deltakere, i utgangspunktet 32/32, men hvis en av klassene ikke fyller opp med 32, går de ledige plassene over til den andre klassen. Blir det over 64 påmeldte vil laveste hcp ha fortrinnsrett.


Vi ønsker alle damer og herrer som er innenfor hcp grensene velkommen til denne krevende, morsomme og litt uvanlige turneringen som fort fikk høy status blant spillerne.


En takk til junior gruppa som har byttet dag med herrene, slik at vi kan begynne så tidlig 16.00 fredag.


Påmeldingen er åpen, så her er det bare å melde seg på.

Henry, for herrekomiteen