Turneringer

Sommerturnering for damer og herrer.

Av: Stein S. Hovden  |  Publisert: 16. juni 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Invitasjon til sommerturnering over 18 hull lørdag 25. juni for aktive spillere i dame- og herregruppen.

Herregruppen inviterer damegruppens spillere til 18 hulls turnering med felles grilling og premieutdeling etter at siste ball er kommet inn. Vi satser på fint sommervær slik at dette kan foregå på terrassen.

Vi prøver ut noe nytt i denne netto slag konkurransen. Begge klasser starter fra tee 52 på første runde, og fra tee 45 på runde to. Det viser seg at det er mulig å få dette til i oppsettet, og vi tror også at det vil gjøre turneringen mer spennende. Andre 9 hulls baner som Tjøme og Hemsedal har ulike tee steder for rundene, mens vi får gjøre det på denne måten.

Vi spiller med en dame og en herreklasse, og med netto slag skal alle ha muligheter, det er “bare” å spille på eget handicap. Start for første ball vil være 09:00, og det vil bli satt opp to damer og to herrer i ballene så langt det er mulig. De som ikke er godt kjente, blir det kanskje etter to runder på banen.
Påmelding til turneringen er kr 100.00 og gjøres til Bent 90 56 04 83 for herrene, og til Elisabeth 91 64 39 44 for damene.

For de som blir med på grillingen etterpå (som jeg håper blir mange) skal det betales til Kayse i Cafeen. Vi har diskutert en pris på ca 200.00, men har ikke fått endelig bekreftelse, men det vil være i det området. Drikkevarer betales som vanlig utenom av hver enkelt.

Herrene deler ut Order of Merit poeng i turneringen. Det vil være både Closest to Pin, og Longest Drive for begge klasser.

Dette vil være eneste 18 hulls turnering utenom KM hvor begge grupper deltar, så meld dere på og bli med på festen!!

Henry, for herrekomiteen.