Satsningsgruppen - For deg som ønsker å spille/trene for å gjøre golfen til noe mer en bare en Hobby

Golf mer enn bare en hobby?

Satsningsgruppen er for deg som ønsker å spille/trene for å gjøre golfen til noe mer enn bare en Hobby.

Golf kan være så mye og alle har forskjellige behov. I idrettslag er det ofte gode tilbud til alle juniorer, 0 - 19 år, men det året man fyller 20 år svekkes tilbudet betraktelig, selv om interessen fortsatt kan være økende.
Vi som klubb ønsker å dekke behovet for de som har et større ønske om å jobbe mer strukturert med golfen og ha et miljø og tilbud.

Som en del av Satningsgruppen skal du være med på de faste treningene (kroner X.XXX,- i løpet av hele sesongen), samt så forventer klubben og andre deltagere at du spiller minst 1 Østlandstour og deltar på turneringene tirsdager (damer) eller onsdager (herrer) som passer i løpet av sesongen.
Vi håper på å se deg der så mye som mulig.

Disse turneringene vil også danne grunnlaget for uttak til Lag NM 2022 på Stiklestad Golfklubb.

Vi skal også være tilgjengelige for juniorene og andre medlemer som ønsker en prat eller gi råd til dem.
Vi representer en klubb med motto golf for alle, vi skal bidra til at folk rundt oss skal føle dette mottoet.

Hvem er det for/profil;
Kjønn: begge
Alder: 20 - 99 år
Hcp: <15hcp
Målsetning: ønske om å forbedre seg og er villig til å jobbe strukturert og målrettet mot å nå dette sammen med andre

Interessert å vite mer?
Ta kontakt med klubben på 67 16 70 80 eller MAIL, eller leder for satsningsgruppen Finn Morten Engzelius på 92 09 02 85 eller MAIL.