Seniorer

Seniorgruppen 2021

VELKOMMEN til vår store og aktive seniorgruppe. Du er senior etter fylte 50 år.

Gruppens formål er å vedlikeholde golfspillet, golfetiketten og å ha det sosialt og hyggelig tilsammen. Vennskap knyttes både på banen og på verandaen etter runden. Mange synes det mest spennende er loddtrekningen av vin, mens noen er stolte av å vinne premie.

Vi spiller turneringer hver torsdag. men noen få unntag for helligdager, og gledelig for mange så starter vi kl.10:00 også i år!

På grunn av coronasmitten er det uvisst når vi kan starte med turneringer i år, men vi håper det blir i begynnelsen av mai. Følg med på klubbens hjemmeside.

PÅMELDING  gjøres gjennom Golfbox.  Siste frist for påmelding er innen mandag kl. 20:00 samme uke som turneringen. Når startlisten er klar, blir den offentliggjort og sendt ut til alle som e-mail. Skulle du ha problemer med påmelding, kan du kontakte turneringens aktuelle koordinatorer, som du finner under turneringen i Golfbox. Startkontingent er kr. 100,-.
NB! Det er innført forhåndsbetalning og startkontingenten skal betales ved påmelding. Dersom avgiften ikke er mottatt når flightene settes opp vil vedkommende bli strøket fra påmeldingslisten.

Golfbil. Du må ha legeattest om at du trenger en golfbil.

Du må selv bestille golfbil i proshopen, og komiteen koordinerer slik at to personer om nødvendig, kan ha glede av den samtidig. For leie av en golfbil må seniormedlemmer betale kr. 65,- for 9 hull.

Vi spiller hele sommeren – inkludert juli måned. Da er det sommergolf med mye gøy.

Premiering. Hver torsdag i sommersesongen deles det ut 1., 2. og 3.premie til dame og herreklassen. Når vi spiller lagturneringer, er det premie til de 2 beste lagene. Dessuten loddes det ut 4 vinflasker. Vil du vinne en flaske, må du være tilstede ved trekningen. Gjennom sesongen telles resultatene for de 8 beste turneringene (Order of Merits). Ved sesongslutt deles det ut 3 premier i hver klasse – det vil si herre- og dameklassen. Order of Merits kan følges opp fortløpende gjennom sesongen i Golfbox under Klubbturneringer.

Seniorkomitèen består av 7 medlemmer, og det er vi som arrangerer turneringene. Du finner oss under kontaktpersoner på seniorsiden. Oversikt over sesongens turneringer i regi av seniorkomiteen finner du under turneringer i menyen til høyre.

Seniorgruppen er stor og livskraftig, men den har plass til mange flere. Vi håper at du også vil være med og trives i den.

VELKOMMEN TIL GOLFSESONGEN 2021!