Seniorer

Seniorgruppen 2020

VELKOMMEN til vår store og aktive seniorgruppe. Du er senior etter fylte 50 år.

Gruppens formål er å vedlikeholde golfspillet, golfetiketten og å ha det sosialt og hyggelig tilsammen. Vennskap knyttes både på banen og på verandaen etter runden. Mange synes det mest spennende er loddtrekningen av vin, mens noen er stolte av å vinne premie.

Vi spiller turneringer hver torsdag. Nytt av året, og en gladmelding til mange, er at vi starter kl.10:00!

På grunn av coronasmitten er det uvisst når vi kan starte med turneringer i år. Følg med på klubbens hjemmeside.

PÅMELDING  gjøres gjennom Golfbox.  Siste frist for påmelding er innen mandag kl. 20:00 samme uke som turneringen. Når startlisten er klar, blir den offentliggjort og sendt ut til alle som e-mail. Skulle du ha problemer med påmelding, kan du kontakte turneringens aktuelle koordinatorer, som du finner under turneringen i Golfbox. Startkontingent er kr. 100,-.
 

Golfbil. Du må ha legeattest om at du trenger en golfbil.

Den må bestilles i proshopen, og komiteen koordinerer slik at to personer om nødvendig, kan ha glede av den samtidig. For leie av en golfbil må seniormedlemmer betale kr. 50,- for 9 hull.

Vi spiller hele sommeren – inkludert juli måned. Da er det sommergolf med mye gøy. 


Premiering. Hver torsdag i sommersesongen deles det ut 1., 2. og 3.premie til dame og herreklassen. Når vi spiller lagturneringer, er det premie til de 2 beste lagene. Dessuten loddes det ut 4 vinflasker. Vil du vinne en flaske, må du være tilstede ved trekningen. Gjennom sesongen telles resultatene for de 8 beste turneringene (Order of Merits). Ved sesongslutt deles det ut 3 premier i hver klasse – det vil si herre- og dameklassen. Order of Merits kan følges opp fortløpende gjennom sesongen i Golfbox under Klubbturneringer.

Seniorkomitèen består av 8 medlemmer, og det er vi som arrangerer turneringene. Du finner oss under kontaktpersoner på seniorsiden. Oversikt over sesongens turneringer i regi av seniorkomiteen finner du under turneringer i menyen til høyre.

Seniorgruppen er stor og livskraftig, men den har plass til mange flere. Vi håper at du også vil være med og trives i den.

VELKOMMEN TIL GOLFSESONGEN 2020!