Trening - Proshop, trening, frontdesk

Trenerteam

Vi i Grini Golfklubb har et bredt utvalg av trenere for å imøtekomme våre aktive medlemmer.

Vi har alt fra PGA profesjonelle instruktører med erfaring som spillere på topp internasjonalt nivå, trenere som er i gang med trenerløypen igjennom NGF/PGA for å bli Pro, trenere som i løpet av vintere går på College i USA, samt egne juniorer som i år skal begynne på Trener 1 utdanningen sin.

Alle tilsammen med mange års erfaring som golftrenere, golfspillere og er meget kompetente, for ikke å snakke om hyggelige wink

Thomas Nielsen

PGA Golf Professional

Mail: Thomas@grinigolfklubb.no
Tlf: 410 25 853

"Thomas ble profesjonell golfspiller i 1990 og har vunnet på den europeiske Challenge-touren. Etter Turkish Open i 1998 ble han den første norske til å spille en golfturnering på den amerikanske PGA Tour. Thomas har en lang erfaring som golfkommentator og golfinstruktør etter at han la opp som spiller. 
Thomas sin store styrke er at han kjenner hundrevis av golfteknikker og at dette kan komme deg til fordel basert på alle de de fysiske forskjellene.
Thomas er ellers god på pedagogikk, i tillegg bruker han mye video og i kombinasjon kan det være en god investering til ditt spill."

Marcus Thim
PGA Golf Professional

E-post: Thim.marcus@gmail.com 
Tlf: 930 38 391
"Marcus Thim har over 20 års erfaring som PGA trenger for juniorer, medlemmer og elitespillere. Marcus er utdannet i gjennom PGA systemet ifra England og har etter dette fortsatt med kontinuerlig påfyll av utdanning/kurs for å holde seg oppdatert og følge med utviklingen. Han har jobbet på en rekke klubber i Norge, herunder Asker, Bærum, Son og utover sin del her på Grini også være aktiv på WANG Gamle Fredrikstad og Gamle Fredrikstad Golfklubb. Marcus brenner for å utvikle og  hjelpe spillere på vei videre med golfen sin.
Han kommer til å ha ansvaret for satsningsgruppene, samt Protimer og ha noen ytterligere kurs/treninger"


Marius Tandberg
Trener 1 (utdanner seg til å bli PGA Pro, gjennomfører Trener 2 i 2023)

E-post: Marius@grinigolfklubb.no 
Tlf: 952 66 110
"Marius startet tidlig å satse på golf og har utviklet seg til å bli en meget god spiller. Han flyttet over til USA for å gå på College, men valgte å komme hjem igjen under Corona-pandemien. Han har nå påstartet sin utdanning for å bli PGA Profesjonell og Pro her hjemme, og har jobbet som trener for flere grupper de siste årene.
Marius kommer til å ha et overordnet administrativt ansvar for Grini Junior Team, i tillegg til egne treninsggrupper, samt blir å se i Frontdesk/Proshopen".


Frithjof Rasmussen
Trener 1

"Frithjof har vært klubbens beste spiller siden har aktivt startet å satse på golf for mange år siden. Har har i dag kommet hjem fra college i Texas, og mellom sine studier over dammen, er han aktiv til å trene selv, men også jobber med ansvaret for flere av våre juniorgrupper, samt er å se i Frontdesk/Proshopen".

Emilie Bergh-Jacobsen
Trener 1

"Emilie bor til daglig i USA og går på University of Arkansas at Moticello på sitt 2 år der hun kombinerer sin satsning på golf og studier. Når Emilie er hjemme fra sin lange sommerferie (mai tom august), benytter hun anledningen til å trene og utvikle unge golfere både hos oss på Grini GK og Bærum GK, samt er å se i Frontdesk/Proshopen"

Jesper Pedersen
Utdanner seg til Trener 1 i 2023

"Jesper er siste års junior og har i tillegg til egen trening, jobbet for klubben de siste 2 årene som hjelpetrener for flere av våre juniorgrupper. Jesper har lang erfaring både fra golf og hockey (der han nå har gitt seg). Han er også å møtes i løpet av sesongen i  Frontdesk/Proshopen".
Jesper tar i dag Trener 1-kurset, og kommer til å være utdannet som Trener 1 i løpet av sesongen. 


Liam Figueirado Kirkevaag
Trener 1

"Liam er født 2005 og har selv vært en aktiv junior over flere år. Han gjennomførte Trener 1 utdanningen sin i 2022 og jobbet hos oss som hjelpetrener på flere kurs og i flere grupper i fjor.
Han er også å møtes i løpet av sesongen i  Frontdesk/Proshopen".