Trening - Proshop, trening, frontdesk

Trenerteam

Vi i Grini Golfklubb har et bredt utvalg av trenere for å imøtekomme våre aktive medlemmer. Våre 2 PGA profesjonelle instruktører, har hver seg over 20 års erfaring som golftrenere, golfspillere og er meget kompetente, for ikke å snakke om hyggelige wink
I tillegg til våre to Pro'er har vi også trenerresursser i gradene nedover.

Jørn Johnsen

PGA Teaching Proffesional
TrackMan Master
Mail: Jorn@grinigolfklubb.no
Tlf: 976 61 087
"Jørn er en av våre hovedtrenere og har i tillegg ansvaret for daglig trening på WANG Toppidrett og WANG Ung. Han har vært golftrener i 25 år og er Norges første TrackMan Master med utdannelse fra Norges Idrettshøgskole, Titleist Performance Institute og PGA of Norway.
Målet med instruksjon er å utvikle ditt spill ved å øke forståelse og kunnskap for riktig trening. Jeg setter fokus på fordelene ved, og behovet for, endringene du burde gjøre for at du skal få mest ut av tiden du legger ned på treningsfeltet og banen."

Thomas Nielsen

PGA Pro
Mail: Thomas@grinigolfklubb.no
Tlf: 410 25 853

"Thomas ble profesjonell golfspiller i 1990 og har vunnet på den europeiske Challenge-touren. Etter Turkish Open i 1998 ble han den første norske til å spille en golfturnering på den amerikanske PGA Tour. Thomas har en lang erfaring som golfkommentator og golfinstruktør etter at han la oopp som spiller.
Thomas sin store styrke er at han kjenner hundrevis av golfteknikker og at dette kan komme deg til fordel basert på alle de de fysiske forskjellene.
Thomas er ellers god på pedagogikk, i tillegg bruker han mye video og i kombinasjon kan det være en god investering til ditt spill."

Frithjof Rasmussen

"Frithjof har vært klubbens beste spiller siden har aktivt startet å satse på golf for mange år siden. Har har i dag kommet hjem fra college i Texas, og mellom sine studier over dammen, er han aktiv til å trene selv, men også jobber med ansvaret for flere av våre juniorgrupper, samt er å se i Frontdesk/Proshopen"

Jesper Pedersen

"Jesper er siste års junior og har i tillegg til egen trening de siste 2 årene, jobbet for klubben som hjelpetrener for flere av våre juniorgrupper. Jesper har lang erfaring både fra golf og hockey (der han nå har gitt seg). Han er også å møtes i løpet av sesongen i  Frontdesk/Proshopen"