Damer

Informasjon - 18 hulls avslutningsturnering, felles damer og herrer

Dato:lørdag 3. oktober 2020 - kl. 0900
Sted:
Start påmelding:Se Golfbox
Slutt påmelding:Se Golfbox

Beskrivelse

Lørdag 3. oktober gjennomføres siste tellende turnering for tirsdagdamene i år: Her skal årets sammenlagtseier avgjøres!
Turneringen går over 18 hull og gjennomføres sammen med herregruppen.
  • Turneringsleder for damene den 3. 10. er Trine Grønn, hun kan kontaktes på mobil 91612112.
  • Betaling av deltakeravgift kr 100,- på vipps til TRINE, på mobil 91612112, og gjerne før du ankommer Grini. Kan også betales til Damekomiteens konto nr 86018993823
  • Bankett i kafeen etter turneringen, hvor de som melder seg på til bespisning får plass. Vi rigger til lokalet i henhold til gjeldene regler. Avtalt pris for mat er kr 200.-, med ubegrenset påfyll. Drikke kjøpes separat i kafeen. Husk å krysse av for bespisning når du melder deg på, hvis du vil være med på banketten. 
  • Du betaler samlet for mat og drikke direkte i kafeen når du kommer inn - de har listen over hvem som har bestilt mat. 

Kriterier for turneringen.

  • Du må ha tatt poeng på Order of Merit i løpet av sesongen for å kunne delta. Det er i skrivende stund 57 damer og 70 herrer som har poeng, så sjekk om du er på disse listene før du melder deg på. (Medlemmer av dame- og herrekomiteen har friplass inn i turneringen)
  • Turneringen er 18 hull netto slag, og maks antall slag er banens par pluss 5, som på ukesturneringene.
  • Startrekkefølge blir basert på plasseringen på Order of Merit-listene, slik at vi avslutter med en lederball i hver klasse. Det blir rene dame- og herreballer slik at man spiller med dem man konkurrerer mot. For å få kabalen til å gå opp, kan det bli et par blandings baller. Det blir selvsagt skjermvisning i klubbhuset, slik at de som kommer inn tidlig har mulighet til å følge med på det som skjer på banen.
  • Det er plass til maks 64 deltakere. I utgangspunktet 32 i hver klasse. Blir det mindre enn 32 påmeldte i den ene klassen, blir de ledige plassene overført til den andre klassen. Ved stor påmelding (mere enn 64) vil plassering på O.o.M bli avgjørende for deltakelse.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her