Turneringer

Generell informasjon 2020

Turneringskomiteen 2020 består av Jan Wilhelm Dahl (leder), Bent Uvaag Johansen og Lisbeth Medbøe Risnes.
Turneringene planlegges og koordineres av turningskomiteen, men gjennomføres med og i samarbeid med alle øvrige turneringskomitéer på Grini (herre-, dame-, senior- og juniorkomitéen).

Hurra, nå er det gitt muligheter for å gjennomføre interne klubbturneringer igjen! Det vil bli utgitt Corona retningslinjer for turneringene slik at vi kan gjennomføre turneringene på en sikker måte.

Målet er fortsatt å kunne tilby turneringer som kan passe for alle medlemmene våre, og som kan bidra til at vi blir bedre kjent med hverandre.  For vår sesongen kan vi nevne at Vårspretten blir en breddemønstring tilpasset alle ferdighetsnivåer og at i Sommermixen kan dere også invitere en gjest som dere gjerne vil vise fram klubben til. Informasjon følger i egne artikler når det nærmer seg.

Terminliste klubbturneringer 2020 er som følger:

• 19. apr                  Dugnadsturneringen(Kansellert pga Coronavirus)
  • 10. mai                 Vårspretten
  • 14. jun                  SommerMix
  • 20. jun                  Klubbmesterskapet i putting
  • 22.-23. aug          Klubbmesterskapet
  • 5. sep                    Greenkeepers Revenge
  • 13. sep                  Lagturnering
  • 27. sep                  Flaggturneringen

Klikk på  Turneringer 2020 for mer informasjon, og for å melde deg på turneringene. Turneringene åpnes for påmelding ca. 3 uker før turneringsdagen.

I tillegg til disse turneringer arrangeres det turneringer i regi av damegruppen, herregruppen og seniorgruppen. Informasjon om dette finner du på de respektive gruppenes sider:

Damegruppen
Herregruppen
Seniorgruppen

Vi ønsker alle en strålende golfsesong 2020!

MVH

Turneringskomitéen