Turneringer

Generell informasjon 2021

Turneringskomiteen 2021 består av Jan Wilhelm Dahl (leder), Bent Uvaag Johansen og Lisbeth Medbøe Risnes.
Turneringene planlegges og koordineres av turningskomiteen, men gjennomføres i samarbeid med de øvrige turneringskomitéene på Grini (herre-, dame-, senior- og juniorkomitéen).

Slik det ligger an vil det i år som i fjor bli gjennomført turneringer under strenge koronaregler. Dersom alle respekterer reglene kan vi gå en lys golfsesong i møte.

Målet er å kunne tilby turneringer som kan passe for alle medlemmene våre, og som kan bidra til at vi blir bedre kjent med hverandre.  Som i fjor vil Vårspretten bli en breddemønstring tilpasset alle ferdighetsnivåer og for SommerMixen kan dere også invitere en gjest som dere gjerne vil vise fram klubben til.

Nærmere informasjon om den enkelte turneringen følger i egne artikler når det nærmer seg.

Terminliste klubbturneringer 2021 er som følger:

9. mai              Vårspretten (Avlyst)
12. jun             Klubbmesterskapet i putting (Avlyst)
13. jun             SommerMix
21-22 aug        Klubbmesterskapet 2021
29. aug            Eiksmarka Open
11. sep            Greenkeepers Revenge
26. sep            Flaggturneringen

Klikk på Turneringer 2021 for mer informasjon, og for å melde deg på turneringene. Turneringene åpnes for påmelding ca. 3 uker før turneringsdagen.

I tillegg til disse turneringer arrangeres det turneringer i regi av damegruppen, herregruppen og seniorgruppen. Informasjon om dette finner du på de respektive gruppenes sider:

Damegruppen
Herregruppen
Seniorgruppen

Vi ønsker alle en strålende golfsesong 2021!

MVH
Turneringskomitéen