Turneringer

Generell informasjon 2021

Turneringskomiteen 2021 består av Jan Wilhelm Dahl (leder), Bent Uvaag Johansen og Lisbeth Medbøe Risnes.
Turneringene planlegges og koordineres av turningskomiteen, men gjennomføres i samarbeid med de øvrige turneringskomitéene på Grini (herre-, dame-, senior- og juniorkomitéen).

Slik det ligger an vil det i år som i fjor bli gjennomført turneringer under strenge koronaregler. Dersom alle respekterer reglene kan vi gå en lys golfsesong i møte.

Målet er å kunne tilby turneringer som kan passe for alle medlemmene våre, og som kan bidra til at vi blir bedre kjent med hverandre.  Som i fjor vil Vårspretten bli en breddemønstring tilpasset alle ferdighetsnivåer og for SommerMixen kan dere også invitere en gjest som dere gjerne vil vise fram klubben til.

Nytt av året er vi vi legger klubbmesterskapet for Senior som en separat turnering. Dette for å få med flere spillere. De beste seniorene vil også kunne delta i klubbmesterskapet for Damer/Herrer. Eventuell venteliste er basert på lavest Hcp i hver klasse.
Nærmere informasjon om den enkelte turneringen følger i egne artikler når det nærmer seg.

Terminliste klubbturneringer 2021 er som følger:

9. mai              Vårspretten
12. jun              Klubbmesterskapet i putting
13. jun              SommerMix
14-15 aug         Klubbmesterskap Senior
21-22 aug         Klubbmesterskap Damer/Herrer/Junior
29. aug            Eiksmarka Open
11. sep             Greenkeepers Revenge
26. sep             Flaggturneringen

Klikk på Turneringer 2021 for mer informasjon, og for å melde deg på turneringene. Turneringene åpnes for påmelding ca. 3 uker før turneringsdagen.

I tillegg til disse turneringer arrangeres det turneringer i regi av damegruppen, herregruppen og seniorgruppen. Informasjon om dette finner du på de respektive gruppenes sider:

Damegruppen
Herregruppen
Seniorgruppen

Vi ønsker alle en strålende golfsesong 2021!

MVH
Turneringskomitéen