Damer

Om tirsdagsturneringer og nye kolleksjoner i proshop

Av: Trine Grønn  |  Publisert: 7. mai 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Plutselig var vi i gang - og nå skjer det mye framover. Derfor en liten nyhetsoppdatering til tirsdagsdamene

Rekordstor oppslutning om damenes åpningsturnering!
* På årets første tirdagsturnering den 5. mai hadde vi rekordstor oppslutning med 39 deltakere som spilte parturnering Texas Scramble. Liv og røre, mange blide gjensyn og fantastisk vær! Vi gratulerer vinner-duoen Astri Vårdal Trandum og Ruth Solem (-3). Resultatlisten for øvrig kan ses HER
* Med så mange deltakere og turneringsstart kl 18, ble det både sent, kaldt og mørkt der ute for de siste flightene.  Da vi håper på like god oppslutning om alle tirsdagsturneringer framover, vil vi derfor starte noe tidligere framover. Oppstarten er fra 12.5. skjøvet fram til kl 17.30.

Gi deg selv ekstra god tid før og etter turneringen de neste to tirsdagene: ÅRETS KOLLEKSJON i proshop'en lanseres i forbindelse med damenes tirsdagsturneringer! 
Og for alle som ikke skal spille dameturnering disse tirsdagene, er jo alt tilgjengelig hele dagen smiley
Proshop samarbeider med Footjoy om årets kolleksjoner av klær og sko:
- Tirsdag 12. 5. stiller Footjoy ut årest kolleksjon av bukser, shorts, skjørt, gensere, pikeer og regnjakker som kan prøves. Og prohshopen har kataloger som viser de fargene som ikke er med i det som stilles ut der og da.
Tilbudet er 20% på alle plagg kjøpt den 12/5.
- Tirsdag 19. 5. stiller Footjoy også ut årets skokolleksjon. Produktspesialist  vil være til stede for å hjelpe hver enkelt med å finne riktig sko.
* Tilbudet er 20% på alle sko kjøpt den 19/5.

Generelt om  oppmøte, betaling og smittvernhensyn:

* Vennligst møt opp senest 30 minutter før din utslagstid for registrering. Da får vi fint til å ta imot alle innenfor smittevernreglene.
* Les om spilleform for hver turnering under omtalen av den under Dameturneringer 2020 på nettsiden vår eller  i golfbox
* Inntil videre får vi ikke bruke gobex-kortene, så du vil få utdelt scorekort som du fører selv og sjekker med din markør før innlevering etter runden. Og enn så lenge blir det ikke samling og premieutdeling etter runden, men vi håper at også det snart blir mulig.
* Hvis mulig, betal deltakeravgift kr 80,00 via VIPPS før du kommer.  Betal til den som står oppført som turneringsansvarlig den dagen i golfbox og på nettsiden. Tirsdag 12. mai betaler dere til Trine Grønn, mobil 91612112. HUSK å skrive NAVN og "tirsdagsturnering".
Betaling kan også ordnes når du registrerer deg før start, men av smittevernhensyn ønsker vi at færrest mulig samles ved turneringskontoret. Derfor er det greit om flest mulig har ordnet med betalingen i forkant. Det er også mulig å betale inn til damekomiteens bankkonto 86018993823. Husk navn og dato i merknadsfeltet der også.