Damer

Sommeravslutning, litt info og gode ønsker

Av: Trine Grønn  |  Publisert: 17. juni 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Tirsdag 23. gjør vi litt stas på oss selv etter den siste dameturneringen før ferien. Og dem vi ikke ser da, ønsker vi en riktig god sommer og velkommen tilbake tirsdag 4. august.

 1. På grunn av truende tordenvær og lynaktivitet i retning  Grini, stoppet turneringsledelsen turneringen tirsdag 16.6. På oppfordring fra flere av dem som måtte gå av banen sist tirsdag, har damekomiteen bestemt at den siste 9-hullsturneringen før ferien, den 23.6., skal spilles fra utslag 52. 
 2. Program for avslutningsturneringen 23.6. der damekomiteen spanderer halve middagen etter innkomst:
  * 25 påmeldte per nå, så vi har plass til mange flere. Husk påmeldingsfrist søndag 21.6. kl 18. Gi beskjed i påmeldingsskjemaet i golfbox hvilken rett du ønsker å spise, du har 3 valgmuligheter. se mer info HER.
  *Turneringen starter kl 16, og alle får mat etterhvert som de kommer inn: Kayse og hans folk står klar ved buffeten med rettene.
  Realistisk tidsplan er at siste flight kommer inn rundt 19.30,  de skal også få mat. og at premieutdelingen blir ca kl 20, fulgt av tid til samtale og evaluering av  plusser og minuser med gjennomføringen av vårsesongen. Vi vil også gjerne ha med en ny person i damekomiteen allerede fra høsten av, så tenk på om det kunne være noe for deg! Dørene lukkes senest kl 21.
 3. Vi bruker ikke Gobex-kortene  i turneringssammenheng før i august: ifølge klubbledelsen er Gobex-systemet under uttesting ennå en stund, så vi fører scorekortene manuelt også den 23.6.
 4. Andre nyheter:
  -
  Det blir ingen Ladies week på Borre GK første uken av juli i år.
  - Naboturneringen på Bærum GK den 30.6. er snart fulltegnet. Er du med?
  - Grip sjansen til en flott opplevelse på Holtsmark GK den 15. august: Holtsmark GK inviterer til Damenes runde. Påmelding og mer info HER.
OG: Takk til alle for en flott vårsesong med rekordoppslutning om tirsdagsturneringene. Rekorden var 44 spillere i sving! Det er så moro at mange nye er kommet til og ser ut til å trives med en fast avtale med Grini hver tirsdag. Sånt blir det et bra spillermiljø av! Og alle kjenner vi sikkert noen flere som kanskje kan være interessert i å prøve seg som tirsdagsdame?
GOD SOMMER TIL HVER I SÆR - og vi ser fram til en spennende høstsesong med dere alle!