Damer

Tirsdagsdamer inviteres til mini-tour med onsdagsherrene

Av: Trine Grønn  |  Publisert: 19. mai 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Herregruppen hadde en meget vellykket 9-hullsturnering over tre dager en helg i fjor vår, og i år legger de til rette for at det også er en dameklasse i denne turneringen.

Det er nå lagt ut en nyhet på Grinis nettside med invitasjon til påmelding til en meget spesiell turnering på Grini helgen 5.-7. juni: Turneringen går over 3 dager, det spilles 9 hull per dag, og turneringen er lagt på tidspunkter som ikke skal stjele for mye tid fra andre spillere. De to siste turneringsdagene passer derfor spesielt godt for konkurranseorienterte morgenfugler:
Fredag 5. juni - start kl 17.00
Lørdag 6. juni - start kl 07.30
Søndag 7. juni - start kl 07.30

* Man må kunne stille til start minst to av dagene for å få delta i turneringen.
Deltakeravgift kr 150 for tre dager, kr 100 for to dager. Hvilke dager man deltar, skal markeres under Forespørsler ved påmelding. 
* Det er satt av 64 plasser i turneringen, i utgangspunktet likelig fordelt mellom herrer og damer. Påmeldingen skjer etter først til mølla-prinsippet.
* Påmelding i golfbox åpner onsdag 20. mai 2020 kl: 08:00. Direkte lenke til riktig sted HER
- eller du finner den i turneringsoversikten på nettsiden til damegruppen HER


* Startlisten settes opp med annen hver ball dame/herre. For å få kabalen til å gå opp, kan det bli blandingsballer, men filosofien er at man spiller med dem man konkurrerer med.
* Oppsettet for søndagsturneringen vil være basert på resultatene per lørdag, slik at lederballen for herrer og damer går ut sist søndag morgen. Utviklingen i turneringen vil kunne følges på skjerm i klubblokalet.
* Premieutdeling skjer etter at siste ball kommer inn søndag formiddag 7. juni.

Turneringsinfo spesielt for damene:
  • Damene spiller i egen klasse og i kun en klasse.
  • Vinneren kåres etter sammenlagt netto resultat på tre spilledager. 
  • Hvis tirsdagsdamene er godt representert i mini-touren, vil de 20 beste belønnes med Order of Merit-poeng. De som spiller alle tre dager, vil da bli rangert foran dem som spiller to dager.
  • Det vil også bli en liten premie for en dagsseier.
  • Det handikap du går inn i turneringen med vil gjelde for alle dagene, så justeringer av hc skjer kun etter siste spilledag.
NB: Påmeldingen for damene er gyldig når riktig beløp er vippset til Trine Grønn på mobilnr 91612112. 

* Kontaktperson for dameklassen: Trine Grønn, gronntrine@gmail.com, 91612112.