Damer

Tirsdagsturnering som ble ekstremsport med 40 vinnere!

Av: Trine Grønn  |  Publisert: 12. mai 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

44 påmeldt og 40 som stilte til start, tross uværsskyer og hissig nordavind. Det ingen hadde tatt høyde for, var langvarig haglstorm!

Det er noe med golfere.. Vi trodde vi ville få avmeldinger pga værmelding om kulde og heftig nordavind, men nei da: Alle 40 stilte til start!! Så ble nok det å spille god golf på tross av en massiv haglstorm gjennom en drøy time, mer av en ekstremsport enn vi ville trodd var mulig en dag midt i mai. Likevel spilte mange riktig så bra, og vi gratulerer Grete Cecilie Danielsen med 1. plassen i klasse A med imponerende (-1), og Ruth Solem med 1. plassen i klasse B, også med imponerende (-1). Hele resultatlisten ser dere HER.

Som bildene tatt av Line Rød Flinder viser, ble været etterhvert så ekstremt og forholdene, særlig på greenene, så dårlige at turneringsledelsen vurderte å stoppe turneringen av hensyn både til spillerne, rettferdigheten i spilleforholdene og banen. Men 40 tøffe damer var i bevegelse rundt på banen, så vi fullførte. Men turneringsledelsen og damekomiteen hadde et kort møte etter innkomst av siste flight, og bestemte følgende:
Turneringen er ikke handicap-tellende, og det blir ingen ordinær premiering. MEN: Denne turneringen har 40 vinnere: alle får tilbake sine 80 deltakerkroner som takk for viljen til å vise hva golf også handler om.
Så håper vi på like god oppslutning om tirsdagsturneringene framover som disse to første tirsdagene, med bedre vær og solid grunnlag for utdeling av premier for godt spill. Vi skal nok også legge inn noen ekstrapremier som takk for godt oppmøte!
---------------------
OBS-1: Fordi vi er så mange som ønsker å spille tirsdagsturneringene, blir turneringsstart framover kl 17. Da åpner vi også for at man kan legge inn ønske om sen eller tidlig start når man melder seg på turneringen.
OBS-2: Takk for mange forhåndsvippsere denne gangen. Vipps av deltakeravgift på forhånd er et bra smitteverntiltak som gjelder inntil videre: jo færre som må samles ved turneringskontoret før start, jo tryggere er vi. Du skal vippse til den som er ansvarlig for turneringen denne dagen. Hvem det er vil du se under Beskrivelse når du klikker på riktig turnering i turneringsoversikten under Dameturneringer 2020 på nettsidene til Grini :HER  - eller under Kontakter i turneringsoppsettet dere ser i golfbox

Så ses vi en tirsdag snart, og ta vare på dere selv og andre imens.
Hilsen  oss i damekomiteen